Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha minden a számitások szerint...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha minden a számitások szerint megy, akkor ma lesz az első az új pasimmal, nem korai 1,5 hónap után? Előtte sokáig ismerkedtünk. Mi lesz, ha tapasztalatlannak néz?

Figyelt kérdés
én csak egy pasival voltam, ő meg több lánnyal..
2011. jún. 1. 13:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem korai,de nyilván te érzed,hogy mennyire vagy rá kész. Nem fog tapasztalatlannak nézni.
2011. jún. 1. 13:05
 2/9 A kérdező kommentje:
én kész vagyok rá, mert nagyon tetszik :)
2011. jún. 1. 13:08
 3/9 anonim ***** válasza:
Hajrá. :) szerintem se fog tapasztalatlannak nézni.
2011. jún. 1. 13:31
 4/9 anonim ***** válasza:
Érdekelne,hogy számítottad ki az 1,5 hónapot:)
2011. jún. 1. 13:32
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha neked nem korai akkor nem az, szerintem, nekem korai lenne, 1,5 hó nem igazán elég, hogy olyan bizalmi viszony és biztos kapcsolat kialakuljon. Ráadásul ha félelmeid vannak, hogy mi van ha tapasztalatlan vagy olyan mint ha nem bíznál benne, és félnél rábízni magad....
2011. jún. 1. 13:33
 6/9 A kérdező kommentje:
rá tudom bizni magam.. nem tudom, hogy miért, vagy hogyan, egyszerűen csak érzem, hogy jó lesz..
2011. jún. 1. 13:34
 7/9 anonim ***** válasza:
Akkor máris okafogyottá vált a kérdésed!:))
2011. jún. 1. 13:48
 8/9 B.angel ***** válasza:
"én kész vagyok rá, mert nagyon tetszik :)" Helytelen megfogalmazás! Ne azért feküdj le vele, mert tetszik, hanem, mert szereted és kívánod a tested minden porcikájával! Nem fog tapasztalatlannak nézni, ne izgulj ezen! Neki is volt olyan, amikor még csak egy lánnyal volt... Hidd el, hogy ezen senki nem akad fenn! Nem korai, de ha feltetted ezt a kérdést, akkor sanszos, hogy még nem gondoltad jól ezt át...
2011. jún. 2. 07:59
 9/9 B.angel ***** válasza:
nem gondoltad át ezt jól* így értelmesebb :)
2011. jún. 2. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!