Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyarok direkt csalnak vagy csak tudatlanok? (pénisz hossz mérés tudományosan avagy százféleképpen ahogy éppen kedvezőbb) Te tudod hogy kell mérni a pénisz hosszát?
Figyelt kérdés
A pénisz hosszának megállapításának nemzetközileg tudományosan elfogadott módszere. (ábra)
2011. jún. 1. 10:15
11/28 anonim válasza:
mint csaj mondom neked: le-szar-juk mekkor a f@szod.. miért olyan nehéz ezt felfogni? titeket csak az érdekel, hogy másét leshetitek a wc-ben és siránkoztok, hogy nektek nem akkora. Az ilyenek tényleg nem kellenek senkinek, aztán ha arra kerülne a sor, akkor meg ott bőgicsél, hogy jajj de kicsi stb stb... uncsi már ez az egész
12/28 A kérdező kommentje:
A magyar nők ~40%-a leszarja, ~20%-a fetisizálja a nagy méretett.
2011. jún. 1. 12:40
13/28 A kérdező kommentje:
"A magyar és európai kulturköben a nők ~40% nem különösebben érdekli a méret. Ők úgy szoktak fogalmazni, hogy egyáltalán nem érdekli őket.
Amúgy valamivel többen vannak (a teljes lakosságban), akik abban reménykedek, hogy nem lesz túl nagy, mint akik, abban hogy nagy lesz."
2011. jún. 1. 12:42
15/28 A kérdező kommentje:
Annak a 40%-nak is számít de különböző méret tartományokat kedvel. És nyolc csoportra osztható.
2011. jún. 1. 12:55
16/28 A kérdező kommentje:
gyakorlatilag le fedik a teljes méret tartományt
viszont a 40%-on belüli eloszlás nagyon nehezen mérhető pontosan, és több csoport igen változó mértéket ölt korcsoportonként és koronként
2011. jún. 1. 12:58
17/28 A kérdező kommentje:
2011. jún. 1. 13:01
18/28 anonim válasza:
Ebből írsz szakdogát,vagymiafszom?:D
19/28 A kérdező kommentje:
Hát azon már túl vagyok, úgy értem a szakdolgozatokon.
Csak ledöbbentett hogy annyi év tanulás és kutatás után mi van itt a neten.
2011. jún. 1. 17:14
20/28 A kérdező kommentje:
ÉS tényleg nem értem. Lehet mert nem szociológiát hallgattam.
2011. jún. 1. 17:15
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!