Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyarok direkt csalnak vagy csak tudatlanok? (pénisz hossz mérés tudományosan avagy százféleképpen ahogy éppen kedvezőbb) Te tudod hogy kell mérni a pénisz hosszát?
Figyelt kérdés
A pénisz hosszának megállapításának nemzetközileg tudományosan elfogadott módszere. (ábra)
2011. jún. 1. 10:15
1/28 A kérdező kommentje:
avagy* vagy
2011. jún. 1. 10:16
2/28 anonim válasza:
Ezzel most mi újat mondtál? Gondolod, hogy a magyarok (mi) a végbélnyílástól az orrunk végéig mért távolságot adják meg, mint pénisz-méret?
3/28 anonim válasza:
Nem értem a problémádat. Miért csalnánk?
4/28 anonim válasza:
Pont leszarom, már bocs az off-ért. Boldog lennék, ha csak ebben a kérdésben csalnának az emberek.
5/28 A kérdező kommentje:
Mert a többség alul méri. ;-D
2011. jún. 1. 10:26
6/28 anonim válasza:
Én eddig oldalt mértem.Beálltam nappal szembe,fordultam 90fokot,aztán oldalt a falon az árnyékot kijelöltem ceruzával,majd megmértem.Eddig azt hittem,hogy hatalmas farkam van,kétségbe voltam esve,de tényleg.Köszönöm az okítást!:D
7/28 A kérdező kommentje:
Hát azaz igazság hol olvasod adatkén ennél jobban embereket még biztos semmi nem sújtott le.
És abban is biztosak lehetünk. Hogy ilyen gyakran hamis adatokon alapuló statisztikák olvasgatása után, többen lettek öngyilkosok, mint bármely népirtás statisztikáinak olvasása után.
2011. jún. 1. 10:31
9/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a barátnőm nem támogatná.
De viszont azaz igazság itt sokan pont a méret anomáliák miatt nem mernek csajozni menni.
2011. jún. 1. 10:49
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!