Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a pisiszexről?
Azon túl , hogy meleg és ammónia szagú, mi az ami izgató ebben? Mert ha a meleg simogatja az arcod, megértem... de belepisilni más szájába? Ez egészen pontosan hol is izgató? Vagy nemsokára új értelmet nyer a "szarok a fejedre" kifejezés is? Érdekes, de engem kicsit sem vonz. Jobb szeretem a test olyan reakcióit, ami élvezetből alakul ki, nem egy nap 20x, akármikor, akárhol. Nagyon élvezeti értéke van. 27l
2011. jún. 1. 01:31
12/23 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam. Nekem bejött meg exemnek is. De a mostani csajomat nem tudom rávenni.
Engem izgat az ilyesmi. Néha szoktam játszadozni ilyesmi dologgal maszti közben / előtt :D:D (még nem szexeltem)
2011. jún. 1. 01:34
Exedet hogy vetted rá? Esetleg megpróbálhatnád ugyanúgy.
vagy csak hozd fel a témát és amikor mondja hogy fúj akkor mond te is ugyanazt amit ő. aztán kezdj mégis kacérkodni az ötlettel hangosan. és a reakciójából ítélve játszd ki. lehet hogy rátudod venni hogy belemenjen.
2011. jún. 1. 01:36
15/23 A kérdező kommentje:
Exemet nem kellett rávennem. Mindenbe benne volt, tele ötletekkel. Életem legjobb szexei voltak, olyanba már többet az életbe nem lesz részem. (Nimfomán volt a nő 10 évvel idősebb)
Hát, ha a barátom rám akarna pisilni szex közben, abban még talán benne lennék. Bár nem vonz a dolog, de a kedvéért szinte bármiben benne vagyok, bármilyen téren... :) De a számba nem venném, ahhoz nekem túl undorító.
Amúgy a zuhanyzás közben volt már, hogy lepisilt, mert mindig együtt zuhanyzunk, és mindig akkor pisil, és volt, hogy direkt eltalált, meg volt, hogy véletlenül :D Úgy nem szokott zavarni :D De ha a zuhany alatt szexelünk, annak sose része a pisilés...
Szerintem a mostani barátnődnél puhatolózd ki, hogy mi a véleménye az ilyesmiről. Pl. mondd, hogy mesélte egy haverod, hogy kipróbálták a pisiszexet a barátnőjével... Akkor meglátod, milyen a reakciója. Persze ráerőltetni ne próbáld, ha szereted, akkor úgysem ezen fog múlni a kapcsolatotok, és enélkül is élvezni fogod a szexet.
20/L
2011. jún. 1. 01:49
17/23 anonim válasza:
2011. jún. 1. 08:51
undorítónak tartom és fertőzésveszélyesnek. engem fegyverrel sem tudnál rákényszeríteni, megértem a barátnődet. ha máshogy/másra nem áll fel, az komoly gond...
2011. jún. 1. 08:58
amúgy kérdezhetek valamit? ezt miért nevezik szexnek? a szex az, amikor a nemi szervetek egyesül. de ha csak lehugyozzátok egymást, és kb ennyi, abban mi a szex??? :D vagy ha pl orális szexről beszélünk, ott is egymás nemi szervét izgatjátok, aminek jó esetben elélvezés a vége. de ez sehogy se nevezhető szexnek vagy nem tom. amúgy meg fujj.
2011. jún. 1. 13:04
13:04 utána szexelnek is.
2011. jún. 1. 13:11
Kapcsolódó kérdések: