Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Zavarja a lányokat ha sok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarja a lányokat ha sok a sperma?

Figyelt kérdés

Szóval arról van szó, hogy van egy lány akivel 2 hete járok(ő az első barátnőm) és úgy néz ki hogy hétvégén lesz valami mert nálam alszik.A gond az lenne, hogy elég nagymennyiségű spermám van és nem tudom hogy például orális szexnél ez egy lányt zavarna-e egyáltalán vagy nem, ha például a szájába megy?

Ti lányok amúgy ezt alapból undorítónak tartjátok, de azért megcsináljátok, hogy a fiunak jó legyen vagy ez tök normális??

Ja és neki már volt barátja

Légyszi csak normális válaszokat, főleg lányok válaszára lennék kiváncsi

16/f

2011. máj. 31. 21:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

lol biosz óráról nem szabad lógni, te fiam ondóról beszélsz :DDD sperma benne van, és jó ha sok van spermából, mert a csaj könnyebben lesz "vemhes" tizenxévesen :DDD

ui:kötelező gyerektartási díj nem ÓCCÓ és neked kell fizetni.

2011. máj. 31. 22:42
 12/17 canyon válasza:

én pl nem az h undorodok tőle, mert egy természetes dolog.. de kicsit akkor is gusztustalannak tartom..:/ ettől függetlenül ki szoktam verni a barátomnak, mert örömet szeretnék okozni neki :) így "csak" kézbe

megy, de utána egyből jó sok vízzel és szappannal kezet mosok.. szájjal viszont nem tervezem hogy kielégítem.. azért azt már nem.. 17/L

2011. máj. 31. 22:52
 13/17 anonim ***** válasza:
67%

minél több, annál jobb, én örülök neki

20L

2011. máj. 31. 23:33
 14/17 anonim ***** válasza:
egy ottalvás még nem jelent semmit
2011. máj. 31. 23:57
 15/17 anonim ***** válasza:

nekem rengeteg sperma jön és soha nem kockáztatom meg, hogy az összes a szájába menjen, nem bírom ha ott köpdös meg fulladozik a nagy mennyiség miatt....

én testet szoktam beteríteni

de érdemes megcsin, hogy előtte 3 órával kivered és akkor nem lesz annyi F

2011. jún. 1. 00:04
 16/17 Dottorre ***** válasza:

Én férfiból vagyok, de szerintem nem gáz a sok sperma... ha túl sok, majd nyel egyet közben :P Egyébként meg a legutolsó kommentelő gondolom nem fiatal már ,vagy nincs tisztában - mint előtte sok másik kommentelő - a mai 16évesek világával. Örüljetek annak, hogy van aki még 16évesen nem esett teherbe. Nem mondom, hogy ez a jó, és követendő dolog, de jelen pillanatban ez a világ állása. Akit ez zavar, az meg ne kommenteljen.

Részemről azt mondom, hogy 2 hét után pláne 1. bnővel inkább legyen orál, mint sex. Az orál meg jó dolog, és nem gondolom, hogy bármi baja lenne tőle akárkinek. Szóval hajrá, és ne zavartasd magad. :)

2011. jún. 1. 10:44
 17/17 A kérdező kommentje:

22:42:

Tudom hogy mi a különbség a sperma és az ondó között de 1 szerintem most ne ezen lovagoljunk 2 általában az egész dolgot ami kijön ondóstul spermástol azt hívjaák spermának (tévesen) 3ha gumit használok-mert tudod már azt is feltalálták-akkor még csak "vemhes se lesz senki" főleg ha csak orál van...

ui:NEM VOK CIGÁNY

2011. jún. 1. 15:58
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!