Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Zavarja a lányokat ha sok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarja a lányokat ha sok a sperma?

Figyelt kérdés

Szóval arról van szó, hogy van egy lány akivel 2 hete járok(ő az első barátnőm) és úgy néz ki hogy hétvégén lesz valami mert nálam alszik.A gond az lenne, hogy elég nagymennyiségű spermám van és nem tudom hogy például orális szexnél ez egy lányt zavarna-e egyáltalán vagy nem, ha például a szájába megy?

Ti lányok amúgy ezt alapból undorítónak tartjátok, de azért megcsináljátok, hogy a fiunak jó legyen vagy ez tök normális??

Ja és neki már volt barátja

Légyszi csak normális válaszokat, főleg lányok válaszára lennék kiváncsi

16/f

2011. máj. 31. 21:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
14%
az komoly...16 évesen análba csinálni. Gratulálok öregem. És megnyugtatásképpen r.hadt idegesítő az, hogy minden ragacsos, folyékony lesz. pff hova fajul a világ...-.-
2011. máj. 31. 21:07
 2/17 A kérdező kommentje:

ki mondta h análba te retardált?

amúgy kössz a normális válaszért!

2011. máj. 31. 21:10
 3/17 anonim ***** válasza:
82%
Én is inkább másra válaszolnék. Két hét után már orális szexet akartok? Bár nem az én dolgom,de én még várnék. És a szájbaélvezést meg egyéne válogatja. Én speciel kicsit megalázónak tartom,de még nem próbáltam. Beszélj vele mindenképp erről.
2011. máj. 31. 21:11
 4/17 A kérdező kommentje:
inkább tanulj meg olvasni mielőtt elkezdessz olyanokért oltogatni amit egyáltalán nem is írtam...szánalmas..
2011. máj. 31. 21:11
 5/17 A kérdező kommentje:

21:11esnek kössz :)

de sztem inkább ezzel kezdjük mint rendes szexxel nem

2011. máj. 31. 21:13
 6/17 anonim válasza:
60%
Hülyeséget írt az első kommentelő :D 16 éves lány vagyok és a pasimmal aktív nemi életet élünk.. Mikor leszopom a pasim akkor hagyom hogy a számba élvezzen el és én nem találom undorítónak. Igaz nem annyira szeretem mikor nagyon sok sperma jön ki,mert sós meg olyan furi h megy vmi a szádba :D ... De mivel szeretem a pasimat nem undorodok tőle. És én magam ajánlottam fel a pasimnak h hadd nyeljem le közben a spermáját. Lehet hogy undorítónak hangzik de nem annyira az. Részben természetes is. És az mindenki magán ügye h ki hány évesen kezdi el ezeket a dolgokat :))
2011. máj. 31. 21:14
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
21:11es vagyok. Nem az korra mondtam,hanem a két hétre,hogy az még kevés. De szerintem is sokkal jobb az orális szexszel kezdeni.:)
2011. máj. 31. 21:16
 8/17 anonim ***** válasza:
89%
sztem 16 évesen, egy 2 hetes kapcsolatban ne ezen agyalj. pláne h ő az első barátnőd-.- jobb dolgod is lenne mint h hogyan elégitsen ki téged
2011. máj. 31. 21:23
 9/17 anonim ***** válasza:
65%

engem nem zavar 18/l

de sztem 2 hét után..nem tudom, nem korai még??

2011. máj. 31. 21:33
 10/17 anonim ***** válasza:

Első körben én megbeszélném, kit mi zavar.Aztán ha valamire sor kerül nem kell azon aggódni vajon mit szól vagy hova élvezz.Jó persze, vannak spontán részletek, de jobb tudni mi merre hány méter és nem közben megbeszélni, mert az gyilkos.

Amúgy meg ha az első barátnőd, akkor én a helyedben várnék.Ha nálad is alszik, akkor is bújjatok össze, simogasd stb..

Amúgy szerintem első körben csak petting, aztán később jöhet az orál.. szép fokozatosan kell, hogy megtanuld melyikőtöknek mi a jó.

2011. máj. 31. 21:35
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!