Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg igaz, hogy a lányok többször és büdösebbet finganak, mint a fiúk?
Olyan buta berögződés, h lányonál a fingás, vagy a nagy kakilás cikibb, nem tudom, vmiért illúzió romboló ez a fiúknak, csak azt nem értem, h miért nem lehet feldolgozni, h a nő is ember, attól független, h vannak alapvető biológiai funkció, stb., ugyanúgy, mint fiúknak, attól még nő, a nő.:D
Olyan unalmas már, h mindig a nők legyenek, vagy maradjanak meg visszafogottabbnak, diszkrétebbnek, legyen tartásuk...Olyan hülyeség, mint két nem ember, és sztem jobban megéri így felfogni, és nem fintorogni, meg finnyáskodni. Egy bizonyos határon belül, sztem érdemesebb poénként felfogni, meg természetes dolgoként. Akinek meg derogál, h funkcionálok mint élőlény, az meg nem érdekel, vegyen guminőt.
1bocsesz, első mondatban "mínusz" nagy, az vhogy odakerült
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!