Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tényleg igaz, hogy a lányok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg igaz, hogy a lányok többször és büdösebbet finganak, mint a fiúk?

Figyelt kérdés
Főként lányok válaszára vagyok kíváncsi :P
2011. máj. 31. 19:57
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
te csaj vagy? az írásod alapján úgy tűnik
2011. máj. 31. 20:30
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
A kedvenc fingós sztorim: a néptánccsoporttal voltunk valahol fellépni, persze a műsor csak este volt, egész nap tartogattam, és a fellépés közben a hangos zene, meg ének alatt szépen eresztgettem a galambokat. Gondolom senki se hallotta...a viselet meg lenyomta a szagokat xD
2011. máj. 31. 20:40
 13/31 A kérdező kommentje:
Én meg úgy voltam egyszer h a csajom ölébe ültem és véletlen megnyomta a hasam, nekem meg kicsúszott egy puki XD akkorát röhögött, én meg zavarba voltam xDDDD
2011. máj. 31. 20:42
 14/31 anonim ***** válasza:
65%
Aztán el kell poénkodni, és kész! Ez természetes dolog, pláne,h fiú vagy, a lányoknak sztm sokkal gázabb,ha véletlen becsúszik egy puki!
2011. máj. 31. 20:44
 15/31 A kérdező kommentje:
sztem nem xD az izgi XDDD
2011. máj. 31. 20:47
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

"te csaj vagy? az írásod alapján úgy tűnik"

Miért, hogy írok?:D Amúgy az vagyok, de mivel lányoknak szólt az utóbbi kérdésed, azt gondoltam, ez evidens.:D

2011. máj. 31. 20:52
 17/31 A kérdező kommentje:
nekem most is finganom kell xD
2011. jún. 1. 08:59
 18/31 anonim ***** válasza:
Hát annál büdösebbet nem tudnak fingani, mint amikor sok vörösbort iszok és eleresztek egy galambot.
2011. jún. 1. 09:58
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

Életem egyik legviccesebb pillanata volt:

Osztálykirándulás -> 3 csaj egy küszöbön szorosan egymás mellett, hirtelen reccsenős, deszkatörésre emlékeztető kapitális fingás! Mire kapcsolnál, hogy wtf, mind a három tök egyszerre felpattan és elkezd egymásra mutogatni. A pukinak nem lett gazdája, de a vétkes csajnak milyen lélekjelenléte volt, bakker. Esélytelen volt eldönteni melyik volt az, de majdnem én is magam alá f*stam...

2011. jún. 1. 13:06
 20/31 anonim ***** válasza:
@05-31 20:20 , néhány ember a fogyatékoshoz közelít, ha iróniáról van szó ami azt pécézi ki, hogy a nő is ugyanolyan igényekkel és elvárásokkal megáldott ember mint a férfi
2011. jún. 5. 11:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!