Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne orgazmusom?
Gratulálok. :D
Ha ennyire komolyan gondolja, azt jelenti, hogy tolerálja a helyzetet. Ne siettesd, erŐltesd a dolgot, az is az ellenséged.
Egyet értek a tanácsokkal...
1. A maszturbálás persze furán hangzik elsőre...megértem.
Én is így voltam vele, az emberek azt gondolják: "Mit gondolnának rólam, ha megtudnák?"
Nem kell megtudniuk, csináld éjjel az ágyban...gondold át mit szokott csinálni veled a párod, és járj el hasonló képpen, ha pedig valahol jó érzés, akkor ne menj tovább...
2. Az ajtót tényleg jó lenne, ha bezárnátok, jogod van hozzá. Neked is lehet magán életed, és akkor könnyebben elengednéd magad. Az intim együttléthethez megfelelő körülmények kellenek...Én sem tudok ellazulni, ha arra gondolok, hogy bármikor észrevehetnek...Még ha már nem is vagyok "kislány" (18L)...
3. Tudom, hogy sokan nem szeretnek beszélni közben, de ha vm kellemes a számodra szeretkezés közben, akkor mondd el a párodnak. Ha szégyenlős vagy csak súgd a fülébe, hogy "még"...Számára is izgatóan hat, ha néhány szót a fülébe suttogsz közben.
Ugyan akkor, ha valamit nem szeretsz, azt is mondd el...
De ha ez egyáltalán nem megy, írd fel 1 cetlire röviden...
4. Amúgy azt írtad 2 éve együtt vagytok...és megkérte kezed, szóval tetszel neki...A nők hajlamosak úgy gondolni, hogy nem elég jók, akkor amikor nem igaz, mert "leveszik a lábáról a párjukat"...
A kapcsolatotok biztos komoly érzéseken alapul, ha ide jutottatok...
(Én is 2 éve vagyok együtt a párommal, ő 20, és mi is jól megvagyunk.)
5. És egy kérdés: Attól, hogy régóta éltek együtt nemi életet, még nem tudom, hogy ez hogy meg nálatok...
Szóval...a hagyományos dolgokat (pózok, előjáték) szeretitek, vagy kipróbáltatok több mindent (nem segédeszközökre gondolok, hanem pózokra, technikákra)?
"Még soha nem maszturbáltál és nem volt orgazmusod" - 22 éves vagy, na ez egy hazugság. Mert ha tényleg igaz, akkor te BETEG VAGY.
Kezdjük ott, hogy már a 4-5 éves kislány is felfedezi a testét és simogatja magát alul. Amikor érett lesz 13-14 éves, akkor úgyis addig simogatja amíg eljut a csúcsra.
Utolsónak.Te vagy BETEG,de nagyon!Nem én vagyok ezzel így egyedül a világon.Ha valami nem tetszik,akkor ne írj.Amit pedig a maszturbálásról írtál,NEVETSÉGES.Lehet van egy-egy KISLÁNY,aki ezt csinálja 13 évesen,de szerintem ritka,ne általánosíts!
Manonak.Köszönöm a tanácsokat.Igen,sok dolgot próbáltunk már,különböző pózokat,szerepjátékokat és nagyon jó a sex,imádom és kívánom őt,de valahogy nincs az a nagy durranás,amiről mindenki beszél.
10-12 évesen már elkezdi az ember felfedezgetni a testét.nem vagy beteg,csak furcsa. szerepjáték megy, maszturbálás meg furi??? nézd,sok jó ötletet kaptál,te tudod,mit valósítasz meg belőle. de a maszturbálás nagyon sokat segítene. egyébként nem kell megadnak csinálnod,ha neked az a fura. izgathat közben a párod is. de van ujjrahúzható,sőt, felcsatolható csiklóizgató vibrátor is,plusz olyan péniszgyűrű,amin van izgató.
nézz körül egy szexshopban
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!