Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne orgazmusom?
Első barátnőmmel volt így, ő sosem masztizott, mindketten szüzek voltunk, persze sosem volt orgazmusa. 1,5 év alatt szétcseszte a kapcsolatunkat ez az egész. Mondtam neki, hogy masztizzon, ISMERJE MEG MAGÁT, de mindig jött az "Ő ugyan nem" szöveggel.
Amíg külön voltunk, még is megpróbálta, MEGISMERTE MAGÁT.
Később megint összejöttünk, ment már neki a csikló és a hüvelyi is, szinte bárhogy és gyorsan.
"Segíts magadon, Isten is megsegít."
Ne légy rest magadhoz nyúlni, ismerd meg magad, használd ezt az ismeretet szex közben, irányíts.
30/F
Nem lehetetlen enélkül sem, csak sokkal-sokkal nehezebb... az ember személyiségfejlődésében, és szexualitásának felfedezésében nagyon fontos az önkielégítés.
Ha odavagy érte, ha nem, szerintem próbáld ki... előbb-utóbb odaleszel érte szerintem. Az pedig a válaszaidból is látszik, hogy lelkileg nem vagy felkészülve a sexre. Szerintem próbáld meg lekűzdeni a gátlásaidat, és nyúlj magadhoz. Nem kell senkinek sem élménybeszámolót tartani róla. Csináld magadnak, amíg nem jutsz el a csúcsra. Mindegy milyen módszerrel, de mindenképp csináld.
Ha 22 vagy, és zavar az orgazmus nélküliség, az sem árt, ha veszel egy vibrátort, vagy dildot, és a hüvelyed belülről is felfedezed.
Hidd el, mindent meg lehet tanulni, csak akarni kell. És a saját érdekedben kell elkezdened tanulni, ideje lenne...
Üdv,
Dottorre
Az oldal tetején lévő hozzászólásomat kiegészíteném azzal, hogy az önkielégítést is tanulni kell, ez része annak, hogy fölfedezed magad. Ne erőltesd, mindig csak annyit, amennyi jólesik.
Bátran vásárolj segédeszközöket, síkosító eleve nem árt, főleg, ha a durvább maszti jön be neked (ilyen is van, nem kell megijedni, minden normális, ami nem fáj). Vibrátor sem biztos, hogy be fog jönni, páromat pl. idegesíti a rezgés, így csak mint dildo használjuk. A kemény vibrátorral erősebben lehet stimulálni a kulcspontokat, de nagyobb a diszkonfort érzet, a puha élethűbb, de nem olyan intenzív. Vegyél mindkettőt, 10eFt alatt a 2-t megúszhatod. Párom imádja a gésa golyókat, ebből az olcsó keményebb, nehezebb ajánlott, a lényeg, hogy a golyón belül legyen további golyó, így mozgás közben mocorog benne, ami tapasztalataink szerint jó, és akár teljesen felöltözve is benned lehet (persze nem egész nap), ha fölállsz, akkor a súlya miatt ki akar csúszni, amit persze te nem fogsz hagyni, ez fejleszti a hüvely izmait, izomkoordinációját.
A játékszerek mérete is tapasztalat kérdése, keményből elég "ceruzaelemeset" (vastagabb ujjnyi) venned, puhából inkább a "természetes" méretet ajánlom, gésa golyó is kb ebben az átmérőben legyen.
A kezdeti "önismereti" gyakorlatokból hagyd ki a párodat, nem is kell hogy tudjon róla, mindig csak zaklatna a kérdéseivel, meg ott akarna lenni. Ez akkor csak rólad kell, hogy szóljon. Ha van sikerélményed, oszd meg vele, őt is meg kell tanítanod a működésedre.
Sok sikert.
De ez meg hülyeség. Ha nem szeretne, és nem tetszenél neki, nem járnátok. Viszonylag ritkán jár 20-on évesen valaki egy neki nem tetsző nővel.
A feszengés meg nem jó. ÉS nem mellékesen újfent csatlakozom az előttem szólóhoz, magad kell megismerned. És attól, mert a barátnőd nem vallja be, nem kizárt, hogy ő régebben maszturbált... sőt... szeritnem esélyes. De az is lehet, hogy nem, csak ő egyszerűen élvezni tudja a sexet. Ez sajnos ember kérdés, és nem feltétlen kell a pasidban keresni a hibát.
Megint az oldal tetejéről...
Az aggódás, és hogy nem birod magad elengedni elég nagy baj, ezen változtatnod kell.
Benyitás: Zárjátok a szobát, ha nem zárható, kérd meg párodat, hogy csinálja meg. Ha ez más okból nem megoldható, akkor meg (és egyébként is) tudasotítsd magadban, hogy felnőtt vagy, ha rajtakapnak, semmi szégyellni való nincs benne.
Tested: Ha nem tetszene neki, akor már rég dobott volna, nem 2 év után gondolkozna ezen. Hidd el, a fiúk sokszor nem a tipikus szépségekre buknak. Az unalmas, sablonos, csak szép és nem több. A tökéletest nem lehet a végtelenségig szeretni. Egy golyó tökéletes, de unalmas, egy kavics amorf, de már sokkal több érdekes részlet van rajta. Remélem érted a példát. Feleségemnél volt sokkal szebb barátnőm is, még is meg vagyok vele elégedve, és tökéletesen megfelel nekem.
Bízz magadban, ha 2 évig elfogadott, akkor erre minden okod megvan.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!