Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek számít a méret? 15 éves srác vagyok és állva 13-14 cm a farkam. A barátnőmmel eljutottunk oda, hogy már mind ketten el akarjuk veszíteni, de félek nem lesz elég neki. Szerintetek ez megfelelő méret? :O
2 persze: senkinek nem számít a méret
mindenkinek kicsi van
nem probléma stb
duma..duma...duma..
nekem nagy van, de egyáltalán nem vok egyedül, sok ismerősöm mellett még én is elbújhatok és már életemben két kisgyereket is láttam akik utcán pisilve legalább 12 centis volt simán 5-6 évesen...
ezért olyan furcsa ez a 13 cm, mert az nagyon kevés..."
Öcsém, halljak meg. Ez az év kommentje nálam. :D
5-6 év pisilő kisgyerekek 12 cm-es lankadt pöccsel, hát besírók, ember, valamin nincs nálad rendben. :D
Egyébként nekem 14cm van. Ez van ezt dobta a gép. Viszont lehet több csajt húztam meg mint az egész topik összesen. :D
45F
A méreted tökéletes, emiatt ne aggódj! Ha már eldöntötté-
tek, hogy egymáséi lesztek, még egyszer felhívom a figyelmed a védekezésre! Valamint arra, hogy nagyon-nagyon
gyengéden bánj a kislánnyal. Örök emlék lesz ez az alka-
lom mindkettőtöknek, legyen minél szebb! Legyetek nagyon
boldogok! És vigyázzatok egymásra!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!