Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek számít a méret?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek számít a méret? 15 éves srác vagyok és állva 13-14 cm a farkam. A barátnőmmel eljutottunk oda, hogy már mind ketten el akarjuk veszíteni, de félek nem lesz elég neki. Szerintetek ez megfelelő méret? :O

Figyelt kérdés
2011. máj. 31. 18:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

2 persze: senkinek nem számít a méret

mindenkinek kicsi van

nem probléma stb

duma..duma...duma..

nekem nagy van, de egyáltalán nem vok egyedül, sok ismerősöm mellett még én is elbújhatok és már életemben két kisgyereket is láttam akik utcán pisilve legalább 12 centis volt simán 5-6 évesen...

ezért olyan furcsa ez a 13 cm, mert az nagyon kevés..."

Öcsém, halljak meg. Ez az év kommentje nálam. :D

5-6 év pisilő kisgyerekek 12 cm-es lankadt pöccsel, hát besírók, ember, valamin nincs nálad rendben. :D

Egyébként nekem 14cm van. Ez van ezt dobta a gép. Viszont lehet több csajt húztam meg mint az egész topik összesen. :D

45F

2011. jún. 1. 11:06
 12/14 szamo77d ***** válasza:

A méreted tökéletes, emiatt ne aggódj! Ha már eldöntötté-

tek, hogy egymáséi lesztek, még egyszer felhívom a figyelmed a védekezésre! Valamint arra, hogy nagyon-nagyon

gyengéden bánj a kislánnyal. Örök emlék lesz ez az alka-

lom mindkettőtöknek, legyen minél szebb! Legyetek nagyon

boldogok! És vigyázzatok egymásra!

2011. jún. 2. 06:49
 13/14 A kérdező kommentje:
biztosítalak(biztosítom)... úgy lesz, egyébként azon a kommenten én is besírtam:D
2011. jún. 5. 16:29
 14/14 Amanda89 válasza:
Sok nő nevében mondhatom,hogy nem a méret a lényeg, mert hiába gondolják a pasik, hogy izgató a nagy pénisz, mert az egy dolog, de más tészta, ha a nő méhét döfködi azzal csak, mert az csak fájdalmas a nőnek, aminek semmi értelme sincsen! Szóval, ennyit a nagy méretekről!
2015. máj. 8. 11:19
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!