Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek számít a méret?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek számít a méret? 15 éves srác vagyok és állva 13-14 cm a farkam. A barátnőmmel eljutottunk oda, hogy már mind ketten el akarjuk veszíteni, de félek nem lesz elég neki. Szerintetek ez megfelelő méret? :O

Figyelt kérdés
2011. máj. 31. 18:52
1 2
 1/14 fibbrizzo ***** válasza:
92%
én 23 vagyok és 13 cm .ez van nem tehetek rola minthogy tesem .ha szeret akkor ugysem a méret fog neki számitani ezt jol vésd az eszedbe .különben a hüvely 10 cm hosszu ugyhogy csak jol kell vele bánni .hajrá!!!
2011. máj. 31. 18:56
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
A nyelvtankönyved is igazán elveszthetné már a szüzességét...
2011. máj. 31. 18:56
 3/14 anonim ***** válasza:

nem az a lényeghogy mekkora ba zmeg. csak úgy elárulom,hogy nekem 17-18 centi,és amikor lefeküdtem egy szűz lánnyal nem kicsit fájt neki.

a hüvely 10 centi körül van szal,igen elég lesz neki,de nem a méret a lényeg

2011. máj. 31. 18:57
 4/14 anonim válasza:

15/L

és nem számit:) ugyan olyan örömöt tudsz okozni a barátnödnek mint 20 centiméterrel. +hogyha szűz nem is nagyon tudja mihez viszonyitani:)

sok sikert:):)

2011. máj. 31. 19:50
 5/14 szamo77d ***** válasza:
100%

És muszáj ilyen korán elkezdeni? 15 évesen még nem jött el

az ideje! Tessék szexuális játékokat játszani (petting),

de nem lefeküdni egymással! Hogy nem bírjátok tűrtőztetni

magatokat? Korai még, higgyétek el!

2011. máj. 31. 20:12
 6/14 A kérdező kommentje:
köszi a sok segítséget:)tényleg sokat segítettetek:D
2011. máj. 31. 20:29
 7/14 anonim ***** válasza:

a te szerszámod még mindig nagyobb mint az enyém

ez vigasztaljon

2011. máj. 31. 20:58
 8/14 anonim válasza:
15L vagyok. Ne aggódj, ha szeret, és Veled akarja elveszíteni, nem fog csalódni benned főleg nem a méreted miatt. (: Szeret, kész, nem az a lényeg hogy mekkora. (: Így vagy neki tökéletes. (:
2011. máj. 31. 21:54
 9/14 anonim ***** válasza:

persze: senkinek nem számít a méret

mindenkinek kicsi van

nem probléma stb

duma..duma...duma..

nekem nagy van, de egyáltalán nem vok egyedül, sok ismerősöm mellett még én is elbújhatok és már életemben két kisgyereket is láttam akik utcán pisilve legalább 12 centis volt simán 5-6 évesen...

ezért olyan furcsa ez a 13 cm, mert az nagyon kevés...

és sztem számít a méret mert volt olyan csajom aki már majdem attól elment, hogy nézte ahogy a mysize 64-es óvszert próbálom feltuszkolni magamra

2011. jún. 1. 00:16
 10/14 szamo77d ***** válasza:

Én változatlanul korainak tartom, dehát a döntés a tietek!

A méreted miatt ne aggódj, annál inkább beszéljétek meg a

védekezést!

2011. jún. 1. 06:27
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!