Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok csináltatok már ilyent?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok csináltatok már ilyent?

Figyelt kérdés

Autóban menet közben szex ?

Már olyanban volt részem , hogy vezetés közben ráhajolt a lány , de többet szeretnék ! Értitek ?

2011. máj. 31. 18:40
1 2 3 4
 21/31 Smartguy86 ***** válasza:
100%
Mert a rokonaid úgy ültek be a kocsiba, hogy "na apjuk, most megyünk meghalni..." Senki sem készül meghalni, ha kocsiba ül, képzeld!
2011. máj. 31. 19:13
 22/31 Smartguy86 ***** válasza:
Arról nem beszélve, hogy nem csak a saját életedet kockáztatod, hanem a nőét is, meg azokét, akiket elütsz, összetörsz. Van annyi tökösséged is, hogy ezt a felelősséget felvállald?
2011. máj. 31. 19:14
 23/31 A kérdező kommentje:

megértelek titeket is , de nem ennyire tragikus a helyzet na :)

Csak a kérdésemre nem volt válasz !

Amúgy jól elpötyögtünk :)

Me

2011. máj. 31. 19:15
 24/31 A kérdező kommentje:

egy orgazmustól nem kerülök önkivületi állapotba.

Sőt attol csak beindul a vérkeringés :)

Na megyek aludni , este mennem kell az útra :)))))

2011. máj. 31. 19:20
 25/31 Smartguy86 ***** válasza:
Milyen orgazmus az? :DDD Valamit akkor nagyon elrontasz. Mondjuk én se tudnék kikapcsolni, ha életveszélyben kéne szexelnem :DDD
2011. máj. 31. 19:27
 26/31 anonim válasza:

Szerintem iszonyatos nagy baromság, nem csináltam, és nem is csinálnék ilyet...csak hogy válaszoljak a kérdésedre:D

Amúgy minden előttem szólóval egyetértek, barom vagy, ha ilyet akarsz véghez vinni...illetve nem is értem, hogyan akarod kivitelezni?

Remélhetőleg nincs rá vállalkozó személy, és akkor úgy is tárgytalan a kérdés :D

2011. máj. 31. 19:47
 27/31 Smartguy86 ***** válasza:

A holnapi hírekből megtudjuk, hogy nagy őrültség volt-e.

:DDDD

2011. máj. 31. 19:48
 28/31 anonim ***** válasza:
szóval már meg se akarsz állni a kamionnal a k*rvázás miatt? végül is jogos, tudom, hogy nagyon hajtanak titeket, kevés az idő :)
2011. máj. 31. 20:49
 29/31 anonim ***** válasza:
67%
én nem csináltam de kipróbálnám. De elég veszélyes hisz sex közben az ember nem igen tud figyelni másra csak a párjára. Vezetéskor pedig elég sokmindnere kell figyelni,szerintem ez a dolog baleset veszélyes!
2011. máj. 31. 21:01
 30/31 anonim ***** válasza:
A válaszaid alapján te egy felelőtlen 17 éves cigány vagy. Egyébként meg gratulálok, én általában "nem szoktam meghalni" (by cobra, 1986:D), de ha egy családtagom is elkapod a dugás közben történő vezetéseddel, akkor bekerüslz a hírekbe, hogy a farok nélküli ember:D és akkor tudom ki volt az az impotens állat, elkaplak és kivágom a nyelved.
2011. máj. 31. 21:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!