Szőkét szeretnék. Csináltatok már ilyent?
szóval. egyszer már bejátszottam, hogy a vörös hajamból egy délután alatt szőkét csináltam. nem lett baja a hajamnak, viszont akkor eléggé kopott volt a vörösem. most viszont aranybarnára festettem, és ilyen lett:
ebből szeretnék ilyesmi szőkét:
esetleg van most olyasmi azt hiszem, loreal, ami lepucolja a festéket, utána ráteszek egy szép szőkét, az jó lenne?
előtte palette XXL-t festettem rá, majd egy sima palettét, és szép lett. most kipróbálnám ezt a lepucolós történetet. szerintetek?
valakinek tapasztalata?
100ft-os boltokban lehet kapni(ma néztem és eléggé kitágult a pupillám) csak külön oxigént ami leszedi a festéket a hajadról!!Én nem tudtam hogy fodrászékkekesen kívül máshol is lehet kapni:)...
Hátha az leszedi és utána festheted a hajadat szép szőkére:)
"csak külön oxigént"???Ez nem gerebe. Tehát a tiszta oxigén leszedi a hajfestéket? Ezt ki mondta neked? Csak mert hülyét akar belőled csinálni az 100.
Ha le akarod szedni a festéket akkor mindenképp valami két komponensű kozmetikai pigmenteltávolítóval kell próbálkoznod. Ez olyan 3-5000 ft körül mozog. Ez után még egy kicsit kell szőkítei hogy elég világos legyen és ezután még befesteni vagy színezni valalmi extra hamvas festékkel hogy semlegesítse a sárgás árnyalatokat. Ha nem értesz hozzá akkor kár vele bajlódnod, mert olyan sose lesz mint a képen.
amit ez első válaszoló mondott az nem hülyeség!!!
nekem leszedte a festéket és feketéből mélyszőke lettem...szóval attól hogy ti nem tudjátok miről beszél én értem...!!
Szóval nekem az a gagyi olcsó is bevált..
drága utolsó. egyszer már leírtam, de látom, nem jutott el az agyadig.
EZT a festékleszedőt még NEM használtam, erre várnék tapasztalatokat!!!
ha okoskodsz, legalább olvasd végig az előző válaszokat...
amúgy meg lehet, hogy neked szar hajad van, és nem bírja, de az enyém igen vastagszálú, erős, egyáltalán nem törik, pedig 5 éve festem...
nah ennyit erről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!