Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Terhesség ugye teljesen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhesség ugye teljesen kizárva? -18/L

Figyelt kérdés

Másfél hónapja pettingeltem egy sráccal, de nem történt semmi komoly. (nem hatolt ténylegesen belém, nem ment el)

Viszont 12 napja késik a mensim, arra gondoltam, esetleg az előváladéktól eshettem teherbe, de nincsen semmiféle terhességre utaló jel, valamint 2 terhességi tesztet is elvégeztem, mindkettő negatív lett.

Annyit még hozzáteszek, hogy az egész dolog a sráccal, mensi előtt két nappal történt, tehát rá két napra megjött. Csak az azt követő menses késik.

Terhesség ezek után ugye kizárható?

Stressztől is késhet? (érettségi időszak van és rengeteget stresszelek)

2011. máj. 31. 17:29
 1/9 anonim ***** válasza:
Ne idegeskedj emiatt,nem hiszem,h terhes vagy,inkább az érettségi miatt késhet!:) Nekem tavaly pont a töri érettségi napján kellett volna megjönnie,be akartam csapni a szervezetem,h majd tovább szedem a fogamzásgátlót,erre nem megjött korábban,még a gyógyszer szedése közben?!:O annyira stresszeltem miatta,h az lett a vége,épp a ballagásom napján jött meg:S
2011. máj. 31. 17:35
 2/9 anonim ***** válasza:
Teljesen. Biológiát ajánlott átolvasni: az ember szaporodása. :)
2011. máj. 31. 17:35
 3/9 anonim válasza:
Azért én a helyedben elmennék orvoshoz.Nem minden esetben vannak jelek már az elején.Nekem például nem voltak jelek csak annyi hogy nem jött meg,a teszt meg előfordul hogy nem mutatja ki.
2011. máj. 31. 18:00
 4/9 A kérdező kommentje:

Első válaszoló: hát igen, van amikor a legrosszabbkor jön meg, a női szervezet néha teljesen hülyét csinál belőlünk. :D

Köszönöm a válaszokat, nagyon nagyon remélem nincs baj!

2011. máj. 31. 19:00
 5/9 anonim ***** válasza:
És te így érettségizel?Az utókor visszamaradt a fejlődésben..
2011. máj. 31. 19:24
 6/9 A kérdező kommentje:
Hát figyelj, tudom, hogy kevés az esélye, de nekem ez egy ilyen fóbia. És elviekben nem teljesen kizárt, ezért is vagyok megijedve.
2011. máj. 31. 19:28
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha már megjött utána egyszer,akkor nem vagy terhes!Főleg,hogy egyébként is az esély,hogy terhes lettél,konvergál a nullához. Na mindegy. Nyugi,csak a stressztől van,semmi mástól.
2011. máj. 31. 19:31
 8/9 Cho-CoLatte válasza:
stressz.. nyugi. SZúúúúúszááá :D
2011. máj. 31. 20:43
 9/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, és a megnyugtatásokat :) végre megjött.
2011. jún. 3. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!