Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mért nem akar belém élvezni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért nem akar belém élvezni?

Figyelt kérdés
Már 2 hónapja vagyunk együtt a barátommal. Mindjárt elfogy az első levél fogamzásgátló, de a párom nem mer belém élvezni. Azt mondja, hogy ő akkor is fél, és nem fogja... mondtam neki, h akkor én abbahagyom a fogamzásgátlót, hisz akkor minek szedni? Nem tudnátok adni valami tippet, vagy tanácsot, h bíztassam, h nem lesz baj? Előre is köszönöm!
2011. máj. 31. 16:30
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Tök 1szerü.Azt élvezi hogy rád engedi a lét,vagy benyeleti veled.Csak nem meri elmondani.Az más lenne,ha zsepibe nyomná,akkor tényleg a babátol,vagy a tabletta megbizhatatlanságátol félne.
2011. máj. 31. 17:01
 22/24 anonim ***** válasza:

16:48

nagyokos, hallottál már a pearl-indexről?

az azt mutatja, hogy száz nőből aki a párjával az adott védekezést használta egy éven át hány lett terhes

nah és az szerint ha a gumit teljesen tökéletesen használjátok, felelősségteljesen és odafigyelve, akkor 2% esély van a teherbeesésre

ugyanez a tabletta esetén 0.3%

azért a számokat csak ismered már :D

most terhességről van szó, nem nemi betegség terjedéséről

egyébként egy átlagos használónál aki nem rendszeres, hozzáértően a gumit, a Pearl-index már 18, míg a tablettánál ha úgy van használva, hogy egyszer-kétszer elfelejtenek egy szemet, vagy hasmenésre, hányásra, más gyógyszerek hatására nem figyelnek úgy oda, akkoris az indexe csak 8%.

Azért nem hinném, hogy te több statisztikai adattal rendelkezel mint akik ezeket megállapították és párezer nőt végigkérdeztek.

2011. máj. 31. 17:03
 23/24 A kérdező kommentje:
17.01: lehet h igazad van... ebbe eddig bele se gondoltam... igazából nem hülye a pasim, h megértse, a tabletta véd... csak akkor lehet h ő így jobban élvezi... NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!!!
2011. máj. 31. 17:05
 24/24 anonim ***** válasza:

17:01vagyok

nincs mit.De azért szedd tovább a bogyokat ha már elkezdted.Rákérdezni szerintem felesleges,ha magátol nem mondta el eddig.Csak lehet,kellemetlenül érezné magát.

2011. máj. 31. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!