Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mért nem akar belém élvezni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért nem akar belém élvezni?

Figyelt kérdés
Már 2 hónapja vagyunk együtt a barátommal. Mindjárt elfogy az első levél fogamzásgátló, de a párom nem mer belém élvezni. Azt mondja, hogy ő akkor is fél, és nem fogja... mondtam neki, h akkor én abbahagyom a fogamzásgátlót, hisz akkor minek szedni? Nem tudnátok adni valami tippet, vagy tanácsot, h bíztassam, h nem lesz baj? Előre is köszönöm!
2011. máj. 31. 16:30
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
hát nem tudom... csak akkor tényleg azt érzem, hogy fölöslegesen szedem... ://
2011. máj. 31. 16:45
 12/24 anonim ***** válasza:
26%

A gumiba bele mert élvezni? Mert a gumi az még kevésbé hatékony mint a tabletta.

A tabletta mellett is lehet viszont teherbe esni, hiába szeded jól, de nagyban nem fogja befolyásolni, hogy most beléd élvez-e vagy se, max ha soha nem akar belédélvezni, akkor meg viszont jó magas biztonsági fokot ad

kétlépcsős védelem, ha az egyik nem működne ott a másik

2011. máj. 31. 16:46
 13/24 anonim ***** válasza:
Nagyon éles meglátás! :)
2011. máj. 31. 16:47
 14/24 anonim ***** válasza:

Egyik ismerősömnek a bnője úgy lett terhes, hogy abbahagyta a tabletta szedését úgy, hogy a srác nem tudta. Persze, hogy jött a baba.

Volt barátommal meg gumival védekeztünk mindig, de ő is mindig kirántotta belőlem és valahova máshova élvezett. hogy miért a mai napig nem tudom:S De vannak ilyen pasik.

2011. máj. 31. 16:47
 15/24 A kérdező kommentje:
eddig még 1x se élvezett belém... se gumiba, se gumi nélkül..
2011. máj. 31. 16:48
 16/24 anonim ***** válasza:
56%

"Mert a gumi az még kevésbé hatékony mint a tabletta."

...ma már sok hülyeséget olvastam itt,de ez űberel mindent!

Engedd meg,hogy gratuláljak! XDD

2011. máj. 31. 16:48
 17/24 anonim ***** válasza:
Én is fogamzásgátló mellett csúsztam be
2011. máj. 31. 16:50
 18/24 anonim ***** válasza:
43%
Gumiba sem élvez bele? Ez elég érdekes. Akkor hova élvez? Tenyerébe? Zsepibe?Szádba? Melledre? Lábadra? Mosdóba???
2011. máj. 31. 16:54
 19/24 A kérdező kommentje:
Nem mind1 neked, hogy hova élvez? nem ez volt a kérdés/kérés! Egyébként ha annyira nagyon érdekel, akkor mondom: vagy a számba, vagy a mellemre... remélem kielégítő volt a válasz... és nem tudom mi az érdekes ebben... pff -.-"
2011. máj. 31. 16:56
 20/24 anonim ***** válasza:

Lényeg,hogy a pali betegesen fél egy esetleges gyerektől..

Mondjuk..2 hónap után még én is félnék..:)

2011. máj. 31. 16:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!