Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A börtön meggyógyítja a pedofilokat?
Szerintetek, miért van idézőjelben a "meggyógyul" és a "megb@sszák" szó?
Nem kell mindent szó szerint venni. (egyéb szinonima)
Nem a kérdésre válaszoltok, hanem minden egyébre, ami a kérdéssel kapcsolatban eszetekbe jut.
A válasz a kérdésre: nem gyógyítja. A börtön nem gyógyító intézmény, hanem büntetés az elkövetett bűnért.
A szexuális vágy/orientáció nem olyan dolog, amit ki lehet nevelni börtönnel, kínzással, megveréssel, többszöri megerőszakolással. Ezek csak annyiban vannak hatással, amennyiben FÉL újra elkövetni a bűnt, de a SZEXUÁLIS VÁGYAT nem szünteti meg sem a szabadságvesztés, sem a verés, sem a megerőszakolás... etc.
A világ összes országában a pedofilok vannak a börtön hierarchia alján. Még a rablókat és a gyilkosokat sem utálják ennyire.
A múltkor láttam egy dokumentumfilmet erről. Amerikában külön részlegben vannak az ilyen állatok, mert ha a többiek közé kerülnének, azonnal elvágnák a torkukat.
13.57-es
-Mielött elkezdenél kombinálni.Nézek tévét,nem csak krimiket.Ezenkivül olyan helyen dolgoztam,ahol ez nyilt téma volt.Mármint,hogy mit csinálnak ezekkel a mocskokkal ott bent.
voltam sitten, nem pedofília miatt hanem btk 316 miatt de elhihetitek hogy láttam pár érdekes dolgot bent.
27 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!