Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok is úgy vannak a maszturbálással, mint a fiúk? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Úgy értem, ha nem "veritek ki" néhány napig (és nincs barátotok, aki bedugja és/vagy kinyalja nektek), akkor ti is egyre nagyobb ingert éreztek arra (főleg akkor, ha éppen egyedül vagytok), hogy könnyítsetek magatokon? Általában ti is naponta szoktátok csinálni?
28/f
2011. máj. 31. 09:44
11/20 anonim válasza:
Ez tegnap este volt..de legyél csak amnéziás...XDD
13/20 anonim válasza:
Úgyis rájövök ki vagy,te pedomackó..
14/20 anonim válasza:
szerinted én vagyok ezen az oldalon az egyetlen 73%-os vagy mi? :D
17/20 anonim válasza:
Nekünk egészségügyi okok miatt nincs szex 9 hónapja, egyszerűen összejött minden, nekem is van bajom és neki is...
19/20 anonim válasza:
Egyébként meg mindenki tudja, hogy a lányok nem maszturbálnak.
20/20 A kérdező kommentje:
23:49-es:
"Természetesen!" Na meg azt is 'mindenki tudja', hogy az összes lány szűz...
A lányok is emberből vannak, és szerintem nekik is vannak testi igényeik.
2011. jún. 1. 10:08
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!