Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok is úgy vannak a maszturbálással, mint a fiúk? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Úgy értem, ha nem "veritek ki" néhány napig (és nincs barátotok, aki bedugja és/vagy kinyalja nektek), akkor ti is egyre nagyobb ingert éreztek arra (főleg akkor, ha éppen egyedül vagytok), hogy könnyítsetek magatokon? Általában ti is naponta szoktátok csinálni?
28/f
2011. máj. 31. 09:44
1/20 anonim válasza:
28 éves vagy?
Már rég a babakocsit kéne tologatnod,ne, pedig infantilis kérdéseket feltenni!
2/20 anonim válasza:
9 hónapja nincs szex a párommal, és nem, nem úgy működik nálam legalábbis. Vannak időszakok mikor igen, de van mikor nagyon nem, és ez nem függ attól mióta nem volt szex vagy bármi.
3/20 anonim válasza:
És mi lesz a neve a kicsinek? XD
4/20 anonim válasza:
Keresztelőre hívj meg!
Amúgy a kamasz lányok még hasonlóan működnek.
5/20 anonim válasza:
79%-os , nektek miért nincs 9 hónapja szex?
Nekünk sincs 5 hónapja... :/
19/L
6/20 Smartguy86 válasza:
Nem biztos hogy terhes. Amúgy is az első 2-3 hónapban még lehetne szexelni. De psszt, a férjecske nehogy megtudja :DDDD
7/20 anonim válasza:
"79%-os , nektek miért nincs 9 hónapja szex?
Nekünk sincs 5 hónapja... :/
19/L"
Te vagy a legnagyobb kamu ezen a földön..
9/20 anonim válasza:
"Én még 16-17 évesnek is kinézném:$ Csak kár, hogy nem annyi^^"
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
Ezért...
10/20 anonim válasza:
te miről beszélsz? :D ilyen komment nincs is itt, meg amúgy sem értem hogy kapcsolódik az én kommentemhez de ahogy érzed
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!