Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az óvszer felhelyezés módszerei?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Wazzup14 kérdése:

Az óvszer felhelyezés módszerei?

Figyelt kérdés

Nah szóval, sajnálom ha a kérdés egy nagy baromságba fog torkollani.

Megpróbálom megfogalmazni, szóval az a lényeg, hogy azt nem tudom, hogyan kéne majd az óvszert felhelyezni?

Nem arra értem, hogy hogyan kell, hanem hogy amikor már merev a pénisz, akkor a barátnőm előtt?vagy elvonuljak? ti hogyan szoktátok?

Bocsánat a nagyon intim kérdésekér, de e téren nagyon tájékozatlan vagyok.

egyébként, ha ezt nem 'égő' ide írni, volt már szinte minden, a szexen kívül a barátnőmmel, szóval 1 kicsit félek, amit leirtam azon, a többin igazából úgy érzem nem kell stresszelnem magam..

a válaszokat előre is köszönöm:)

16/F

2011. máj. 30. 23:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én mellette szoktam.
2011. máj. 30. 23:12
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan vedd fel előtte. Akár még segíthet is benne!
2011. máj. 30. 23:12
 3/12 anonim válasza:
100%
szerintem emiatt ne aggodj. a helyzet majd adja magat, aztan ott a helyszinen donthetsz. bar alig hiszem, hogy el kellene vonulni, figyelni a pasit amikor felhuzza az ovszert, meg izgato is.
2011. máj. 30. 23:13
 4/12 A kérdező kommentje:

nagyon köszönöm szépen, ez a 3 kérdés kielégítő volt, hogy megnyugodjak, ha lehet így nevezni:)

még1x köszönöm szépen:)))

2011. máj. 30. 23:15
 5/12 A kérdező kommentje:

opsz, bocsánat kérdés helyett válasz :D

egy kis malőr :D

2011. máj. 30. 23:15
 6/12 anonim ***** válasza:
Majd ha jobban összeszoktok.. akkor majd a b.nős esetleg segít is felhúzni.. ami egyes pároknál izgatóan hat :) ám ha meg zavar,,, legyen félhomály a szobában :)
2011. máj. 30. 23:19
 7/12 canyon válasza:
mennyi idős a barátnőd?(fontos kérdés szerintem!)
2011. máj. 30. 23:28
 8/12 A kérdező kommentje:

16 éves, 3 hónappal fiatalabb mint én :)

egy osztályba jártunk egész végig általánosba(ez nem ide való tudom) :)

2011. máj. 30. 23:32
 9/12 anonim ***** válasza:
Miért kellene elvonulni? Csak tudja, hogy mit húzol fel és mire! :) Sőt, legalább biztos lehet benne, hogy felhúztad. Hallottam már olyat, hogy csak behazudja valaki, hogy felhúzta, közben meg nem. Bár nem tudom, hogy ezt hogy nem lehet észrevenni... O.o
2011. máj. 31. 01:20
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem is segíthet a barátnő, nem baj, ha együtt bénázik az ember a párjával. De azért gyakorolhatsz is egyedül otthon, hogy legyen kis rutinod:-) Én úgy szoktam segíteni, hogy az óvszer végét én fogom össze két ujjal, miközben a fiú legördíti.
2011. máj. 31. 07:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!