Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők mennyire várják el, hogy egy 25 éves férfi legyen tapasztalt?
Én nem várnám el. Amúgy sok lánynál (pl. keresztény vallású) ez kifejezetten előny.
20/L
Én sem vagyok tapasztalt, pedig 22 FFI vagyok. Nekem sem volt dolgom nővel..
Akit ez zavar, arról csak azt tudom mondani: hülye!
Ennyi. Valahol el kell kezdeni, senki ne várja el a másiktól, hogy a lehető legjobbat teljesítse. Ha a párok nem adnak elég időt arra, hogy összecsiszolódjanak, akkor azt kell, hogy mondjam nem egymásnak valók. Ha valaki tapasztalatlan, félénkebb, vagy valami hibája van, nehogy már leírjuk ezért azt a személyt...
Sajnos egyes leánykák nagyon magasan hordják az orrukat, és számukra minden ciki, ha egy pasi úgymond nem tökéletes.
Igen vannak olyan emberek, akik önmegtartózkodóak, lehet hogy azért mert nem volt alkalmuk párkapcsolatra vagy más oka van. Persze mindjárt jön a gyanakodás egyes emberek részéről, de hát már elmúlott 22 vagy 25 éves és még nem volt nővel...
Na és? Majd lesz!
Remélem megtalálom a magam bolondját egyszer, akit babusgathatok, szerethetek, és családot alapíthatok.
22 FFI
háhááháháháháhááhá
25F
XDDDDDDDD
"elvileg tudja hova kell bedugni" XDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!