Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az előváladéktól most akkor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az előváladéktól most akkor teherbe lehet esni vagy nem?

Figyelt kérdés
Azt olvastam az előbb, hogy az előváladékban soha nincs annyi sperma, ami képes lenne megtermékenyítésre. Persze, amennyiben tényleg csak előváladékról beszélünk. Ezt egy orvos írta. Ti mit gondoltok erről? Ezek tényleg csak tévhitek, hogy teherbe lehet esni tőle? Vagy van köztetek olyan aki biztosra állítja, hogy a pasi akármilyen időben (nem az utolsó pillanatban) kivette, mégis megtörtént a baj?
2011. máj. 30. 18:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Igazából hány db. sperma kell a megtermékenyüléshez? Egy.

Persze jóval nagyobb az esély, ha ejakulációkor kerül jó sok sperma a hüvelybe.

2011. jún. 3. 14:33
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

A leghatásosabb, ha szedsz fogamzásgátlót, feldugsz egy spirált és a pasid húz gumit. Ezzel 3 védelmi zónát is állítasz a kis gazfickók elé...ha ennek ellenére becsúszik,akkor annak a gyereknek küldetése van!

22L

2011. jún. 3. 14:51
 13/19 anonim ***** válasza:
most nem.
2011. jún. 3. 14:59
 14/19 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 14:51

Na hát igen az lenne a legbiztonságosabb, főleg ha még el is kötik!

Na visszatérve erre a dokira, én nem értem miért mondott ilyet, mert simán keveredhet az elő és a spermium váladéka egymással és, hogy világos legyen az orgazmus előtt 5-10-15 mp-el is kijöhetnek a virgonckodók. Egyébként van a védekezési módokról egy táblázat, hogy melyik biztonságosabb, remélem valaki segítségül belinkeli!

22/N

2011. jún. 3. 15:06
 15/19 anonim ***** válasza:

Nagyon kicsi az esély.

Ha pontosan ismerjük a biológiai folyamatokat, tudjuk, hogy a nő is csak egy viszonylag kis időszakban fogékony a megtermékenyülésre. Tudjuk, hogy a hüvely, mint savas környezet, önmaga is védekezik a lúgos kémhatású ondósejtek ellen. Ha az a néhány, esetleg előforduló spermium belevág abba a nehéz és hosszú útba, hogy megtegye az akkor, azon rövid időben épen érett petesejt megtermékenyítését, nem kis feladatot teljesít. Belátható, hogy ez a feladat olyan, mint amikor a hegymászó feljut a Himalája csúcsára.

A probléma sokkal inkább az szokott lenni, hogy amikor már ténylegesen gyermeket akarunk, még akkor is csak sok próbálkozás után sikerül elérni a terhességet.

A teherbeesés lehetősége ilyen feltételek mellett nagyon kicsi. Feltételezzük, hogy a fiúnak az aktust megelőzően nem volt magömlése, illetve ha volt is, azt követően vizeletet ürített. Mert az nagy valószínűséggel eltávolítja a maradék spermiumot a húgycsőből.

Ha romantikusan közelítjük meg a kérdést, akkor azt is feszegethetnénk, hogy teherbe lehet-e esni más férfiak által is használt közös fürdővíztől, strandon, vagy fürdőkádban. Esetleg egy közösen használt törülközőtől, vagy WC ülőkétől vagy az ágyon használt lepedőtől, ágyneműtől. - Mert az esély meg van rá, de nagyon csekély. Nyugodt szép napot mindenkinek!

2011. jún. 3. 15:09
 16/19 anonim ***** válasza:
*a nő petefészkét kötik el
2011. jún. 3. 15:09
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Egyébként én is azon az állásponton vagyok, hogy az esély nagyon kicsi rá, de mégis ott van... Igazából eddig tablettát szedtem, csak most szüneteltetném, de kockáztatni se akarok. Ezért érdekelt a téma. Mindenesetre olvastam olyanokat, hogy megszakítás (plusz Pharmatex) mellett estek már teherbe. Szerintem ott valamilyen tényezőre biztos nem figyeltek oda vagy nem tudom...
2011. jún. 3. 15:48
 18/19 anonim ***** válasza:
Ötvenhét éves férfi vagyok. Valami kis esélye annak is van, hogy még szülni fogok egy fiú gyermeket, de nagyobb összegben már nem fogadnék rá.
2011. jún. 18. 14:29
 19/19 anonim ***** válasza:

Imádom, mikor ilyen hozzáértő emberek írnak:DD

Elkötik a PETEFÉSZKÉT? Az kemény hallod...

Esetleg a petevezetőt, nem gondolod?...

2011. jún. 18. 15:52
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!