Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az előváladéktól most akkor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az előváladéktól most akkor teherbe lehet esni vagy nem?

Figyelt kérdés
Azt olvastam az előbb, hogy az előváladékban soha nincs annyi sperma, ami képes lenne megtermékenyítésre. Persze, amennyiben tényleg csak előváladékról beszélünk. Ezt egy orvos írta. Ti mit gondoltok erről? Ezek tényleg csak tévhitek, hogy teherbe lehet esni tőle? Vagy van köztetek olyan aki biztosra állítja, hogy a pasi akármilyen időben (nem az utolsó pillanatban) kivette, mégis megtörtént a baj?
2011. máj. 30. 18:25
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
lehet, de nem biztos.
2011. máj. 30. 18:27
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
teherbe lehet tőle esni. Ezért nem számít védekezésnek a megszakításos közösülés
2011. máj. 30. 18:31
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

nézd....

ha kinézel az ablakon és elgondolkodsz akkor rájössz, hogy nincs 100% os védekezés, és a baba az mindig bejöhet!!! mindig becsúszhat...valahogy mindig beszokott....az mindig sikerül mindenkinek csak aki akarja annak nem mindig!

2011. máj. 30. 18:37
 4/19 A kérdező kommentje:
Az utolsóval egyetértek, sajnos ez ilyen dolog. És 100%-os védekezési mód tényleg nincsen sajnos. Csak kíváncsi lettem volna, hogy egy orvos hogy állíthatja ezt a neten, hogy az előváladék nem is képes megtermékenyítésre. Mondjuk, szerintem ez is egyénenként változó.
2011. máj. 30. 18:41
 5/19 anonim ***** válasza:

3. vok.

Nekem anyum orvos már lassan 24 éve és azt vallja hogy "gyerek az mindig összejöhet" persze ha védekezel akkor több az esély arra h nem.....

2011. máj. 30. 18:43
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudom ezt állítani, azt viszont igen, hogy gyakran jön ki a farkamból olyan előváladék, aminek pont olyan színe van, mint a spermának, főleg olyankor, ha egy hétig nem szexeltem és nem is maszturbáltam. Magyarul szerintem az sperma, és ezért van az, hogy én soha nem kockáztattam meg ószer vagy tabletta nélkül a szexet. Lényeg a lényeg, nem tudom biztosra, de én nem kockáztatnák meg egy nem kívánt terhességet. Annyit nem ér semmi.
2011. máj. 30. 18:51
 7/19 anonim ***** válasza:
63%
kockáztatnék
2011. máj. 30. 18:53
 8/19 A kérdező kommentje:
Igazatok van, én se szeretnék kozkáztatni. Viszont most kipróbáltuk a barátommal a Pharmatex kúpot, persze megszakítással. Előváladékra szerintem tökéletesen jónak kell lennie, hiszen ha be is jut valami, ennek mégis az a funkciója hogy elpusztítsa. Önmagában persze eszembe nem jutna bízni benne... Mit gondoltok erről? 24 L
2011. máj. 30. 18:57
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Megszakítással oké.

Egyébként tényleg nem maga az előváladék a veszélyes. Az alapból tök más mirigyben termelődik, nem a herében, ahol a spermiumok.

A gond abból adódik, hogy:

- nem húzza ki időben

- előbb távozik ondó, mint ahogy az orgazmust érezné (ahogy az egyik válaszadó is írta)

- előző aktusból spermiumok maradnak a húgycsőben.

Teljesen mindegy, hogy mi miatt is esik teherbe vki emellett a módszer mellett, de az tény, hogy 100 nőből ilyen védekezés mellet egy év alatt 35-40 teherbe esik.

Szóval még egyszer: Ez nem megfelelő védekezés, mert hiába gondolja a srác, hogy van önuralma, és húzza ki "időben", már az orgazmusa előtt ürülhet ONDÓ (nem előváladék, ondó!).

2011. máj. 30. 20:11
 10/19 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszadótól kérdezném, hogy itt most közvetlen az orgazmus előttről beszélünk, vagy mondjuk 10 perccel előtte is ürülhet már ondó?
2011. máj. 31. 15:38
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!