Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi lehet a gond? El menjek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a gond? El menjek orvoshoz?

Figyelt kérdés
A lényeg h benyilalt a jobb oldalam de nagyon és aztán szex közben a méhem fele nyilalt be :S de csak amikor lovaglóban voltunk:S Szetetk mi lehet a gond?
2011. máj. 30. 16:41
 1/6 A kérdező kommentje:
nyilalgató fájdalom :S
2011. máj. 30. 16:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem csak gyorsan,csináltátok.. vagy nagyon vadul, vagy pedig nem kényelmes neked ez a póz. Ennyi..
2011. máj. 30. 16:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Jobb oldalon lehet a petefészked fáj..peteérés,ciszta,de csak úgy is fájhat...lovaglóban meg néha nekem is fáj, mert elég mély a behatolás úgy. Semmi gond nincs ezzel.
2011. máj. 30. 16:44
 4/6 A kérdező kommentje:
Most voltam 1 hónapja nőgyógyászati vizsgálaton és nem votl semmi szal enm hiszem h ciszta^^ meg eddig kénylemes volt ez a póz, nemhiszem h vmi baj lenne ezzel a pózzal. úgy niylalgat, meg most jöttem rá h elfelejtettem bevenni a tegnapi foggamzásgátlómat és most kellett bevennem 2 szemet:S és az a baj :Ph ma szexeltünk a barétommal, nem hiszem h lenne vmi baj, ez nem lehet hatással rá igaz? nemtudom ilyen kor is van peteérérsem h szedem a foggamzásgátlót? tudom hülye kérdés, de úgy tudom h iylenkor nincs :S vagy igen vagy h mi?
2011. máj. 30. 16:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Elolvastad a betegtájékoztatót egyáltalán? Nem kell kettőt bevenni,ha kimarad,ez az egyik. A másik,hogy a tabletta több módon véd. Nincs peteérés,legalább is nem igazi..lassítja a petevezető perisztaltikát, vékonyítja a méhnyálkahártyát,így nehezebben ágyazódna be,ha mégis megtermékenyülne a petesejt,és a méhnyakon lévő nyákot vastagítja,amin át nehezebben hatolnak át a spermiumok. Ez így kombinált védelem,ezért a legbiztosabb. Olvasd el a tájékoztatót,mielőtt beveszel valamit.
2011. máj. 30. 17:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem akkor volt ilyen mikor cisztám volt, de nembiztos hogy neked is az van,ha hosszabb ideig fog tartani menyj el nőgyógyászhoz
2011. máj. 30. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!