Lehet hogy gond van? Forduljak orvoshoz?
33+3 hetes vagyok, napok óta nagyon vizesedik a lábam, főleg a bokám és tegnap óta sötét sárga a vizeletem.
Sajnos a dokim és a védőnőm is a héten szabin van (pont jókor) így nem tudom őket megkérdezni. Szerintetek bemenjek a kórházba vagy elég ha sokat fekszem, pihenek és hétfőn megyek a dokihoz? Egy kicsit aggódom, nehogy gond legyen.
Köszönöm a segítséget.
Napi 1,5-2 liter folyadékot iszom és elég sok gyümölcsöt is eszem. Kevés lenne?
Azt elfelejtettem írni, a vérnyomásom rendben van.
Vérnyomásod????Ha 140/90 felett van ,azonnal menj ügyeletre.De ha félsz és azt érzed,hogy nem jó valami,akkor is menj,mert hidd el a megérzések jók szoktak lenni.
Üdv:egy súlyos toxémiás kismama(már anyuka :) )
A vérnyomásod okés, de mehetsz másik védőnőhöz is. Mondd meg, h aggódsz, és menj ahhoz, aki épp benn van / tanácsadást tart. Ő is fog segíteni, és - ha normális - cetlit is hagy a kolléganőjének, h voltál benn, és ezt és zet mondta.
A vizeleted meg valszeg a kevés folyadéktól sötét - igyál sokat - 3 liter simán lemehet, attól már nem leszel ödémásabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!