Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » " Nevesincs " nemi élet. Hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

" Nevesincs " nemi élet. Hogy van ez? 21f

Figyelt kérdés

Nemrég úgy döntöttünk a (már csak volt) barátnőmmel, hogy külön utakon járunk, mindezt közel 2 és fél év után. Nos mivel ő azon ritka lányok

egyike volt, aki a nászéjszakára tartogatta/tartogatja bájait, ezért én ez idő alatt végig kénytelen voltam magamon uralkodni és ezért magamnak kellett a

szükségleteimet kielégíteni. Tehát soha nem feküdtünk le, max amikor látta rajtam, hogy nehezen viselem a megtartóztatást és tulajdonképpen

én is felizgattam, akkor elmentünk az orális kielégítésig, vagyis csak én csináltam neki, ő pedig könnyített rajtam saját kezűleg. Most miután pár

hónapja ismét egyedül vagyok, szintén csak a kezemre maradtam és nem tudom mi lehet a probléma, de már annyira hozzá szoktam, hogy

akármennyire felizgulok, az önkielégítés után az ejakuláció egyáltalán nem élvezetes már. Az előző barátnőmmel rendszeresen (akár naponta 2x is)

éltünk teljes értékű nemi életet és minden rendben volt, viszont szexuális értelemben már 3 éve nem ért a péniszemhez más, csak én és a legutóbbi

barátnőm keze. Pár hónapja nem élvezem a magömlést, de a merevedésemmel semmi gond, kő kemény. Nem tudom, hogy ez mit jelenthet...

igazából attól tartok, hogy már egy kiadós szex után sem tudnék elélvezni, mert annyira "leredukákódott" a nemi életem erre a szintre 3 év alatt.

Vajon orvoshoz kellene ezzel fordulni?

Előre is köszönöm szépen a véleményeteket!

Egy 21 éves srác.

2011. máj. 30. 16:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, egy ismerősömnek ennél jóval komolyabb gondjai voltak, és most együtt van egy lánnyal, akit szeret, és ez segített.

Majd belép az életedbe valaki, akiért megőrülsz, csak várd ki... :)

2011. máj. 30. 17:09
 12/14 A kérdező kommentje:
:) aranyos vagy, köszi szépen!
2011. máj. 30. 17:12
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem hiszem,hogy aggódnod kéne,orvoshoz meg főle felesleges fordulnod.Egyszerűen csak egy ügyes lányra van szükséged.
2011. máj. 30. 18:27
 14/14 szamo77d ***** válasza:

Ne gyötörd ezzel magad! Van elég bajod enélkül is. Majd

szépen rendeződni fog, ha megtalálod a nagy Ő-t!

2011. máj. 30. 20:40
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!