Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
" Nevesincs " nemi élet. Hogy van ez? 21f
Nemrég úgy döntöttünk a (már csak volt) barátnőmmel, hogy külön utakon járunk, mindezt közel 2 és fél év után. Nos mivel ő azon ritka lányok
egyike volt, aki a nászéjszakára tartogatta/tartogatja bájait, ezért én ez idő alatt végig kénytelen voltam magamon uralkodni és ezért magamnak kellett a
szükségleteimet kielégíteni. Tehát soha nem feküdtünk le, max amikor látta rajtam, hogy nehezen viselem a megtartóztatást és tulajdonképpen
én is felizgattam, akkor elmentünk az orális kielégítésig, vagyis csak én csináltam neki, ő pedig könnyített rajtam saját kezűleg. Most miután pár
hónapja ismét egyedül vagyok, szintén csak a kezemre maradtam és nem tudom mi lehet a probléma, de már annyira hozzá szoktam, hogy
akármennyire felizgulok, az önkielégítés után az ejakuláció egyáltalán nem élvezetes már. Az előző barátnőmmel rendszeresen (akár naponta 2x is)
éltünk teljes értékű nemi életet és minden rendben volt, viszont szexuális értelemben már 3 éve nem ért a péniszemhez más, csak én és a legutóbbi
barátnőm keze. Pár hónapja nem élvezem a magömlést, de a merevedésemmel semmi gond, kő kemény. Nem tudom, hogy ez mit jelenthet...
igazából attól tartok, hogy már egy kiadós szex után sem tudnék elélvezni, mert annyira "leredukákódott" a nemi életem erre a szintre 3 év alatt.
Vajon orvoshoz kellene ezzel fordulni?
Előre is köszönöm szépen a véleményeteket!
Egy 21 éves srác.
Gondolom, már az elején tudtad, hogy a barátnőd nem akar a nászéjszaka előtt veled lenni úgy. Akkor meg minek vártál 2 évet?
Amúgy meg no para szerintem, előbb szerezz egy másik barátnőt.
Nem hinném, hogy ez a "negatív hatás" ettől van. Az előző barátnőd előtt is csak a kezed volt, nem? Meg vannak sokan szűz fiúk itt, vagy akinek évek óta nem volt barátnőjük, akiknek szintén csak a keze van, és nincs semmi bajuk.
Szóval valószínűbb, hogy nem ezzel van a baj, hogy úgy megszoktad a kezed meg hasonlók.
Lehet, hogy valami szervi probléma, és inkább urulógushoz kéne menned. De az is lehet, hogy pszichés nyomás van rajtad a szakítás óta, vagy valami stressz-hatás. De ezt jobb lenne szakértővel megbeszélni.
Mindebesetre legegyszerűbb először egy urulógussal már ő is többet tud mondani, mint mi.
Szerintem kár mindjárt orvoshoz küldeni szerencsétlent... Évek óta nem szeretkezett egy jót, szerintem ideje lenne, és ha akkor is bajok vannak, akkor menni. Mert az urológus elég furán fog nézni, ha közli, hogy "a barátnőmmel nem feküdtem le, és nem jó a szex..."
Szóval: önbizalom, ismerkedés, csinos lány, akit szeretsz, romantikus együttlét, aztán kiderül. ;)
A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:53
Na igen... pont ezt szerettem volna elkerülni... hogy ezzel orvoshoz kelljen fordulni. Köszi szépen a választ!
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:57
Önbizalomból nincs hiány, mármint nem vagyok nagyképű, vagy nincs nagy egóm, de pl az udvarlással stb. soha nem volt problémám, de most igazából nem érzem hogy egy kapcsolatba bele tudnék kezdeni, az alkalmi dogok meg nem hinném, hogy a legjobb megoldást nyújtanák. Igazából csak az a probléma, hogy nem tudom hogy ez most orvosi probléma-e vagy másnak is volt már ilyen hullámvölgye...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!