Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » " Nevesincs " nemi élet. Hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

" Nevesincs " nemi élet. Hogy van ez? 21f

Figyelt kérdés

Nemrég úgy döntöttünk a (már csak volt) barátnőmmel, hogy külön utakon járunk, mindezt közel 2 és fél év után. Nos mivel ő azon ritka lányok

egyike volt, aki a nászéjszakára tartogatta/tartogatja bájait, ezért én ez idő alatt végig kénytelen voltam magamon uralkodni és ezért magamnak kellett a

szükségleteimet kielégíteni. Tehát soha nem feküdtünk le, max amikor látta rajtam, hogy nehezen viselem a megtartóztatást és tulajdonképpen

én is felizgattam, akkor elmentünk az orális kielégítésig, vagyis csak én csináltam neki, ő pedig könnyített rajtam saját kezűleg. Most miután pár

hónapja ismét egyedül vagyok, szintén csak a kezemre maradtam és nem tudom mi lehet a probléma, de már annyira hozzá szoktam, hogy

akármennyire felizgulok, az önkielégítés után az ejakuláció egyáltalán nem élvezetes már. Az előző barátnőmmel rendszeresen (akár naponta 2x is)

éltünk teljes értékű nemi életet és minden rendben volt, viszont szexuális értelemben már 3 éve nem ért a péniszemhez más, csak én és a legutóbbi

barátnőm keze. Pár hónapja nem élvezem a magömlést, de a merevedésemmel semmi gond, kő kemény. Nem tudom, hogy ez mit jelenthet...

igazából attól tartok, hogy már egy kiadós szex után sem tudnék elélvezni, mert annyira "leredukákódott" a nemi életem erre a szintre 3 év alatt.

Vajon orvoshoz kellene ezzel fordulni?

Előre is köszönöm szépen a véleményeteket!

Egy 21 éves srác.

2011. máj. 30. 16:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem feküdj le végre egy lánnyal és majd meglátod mi lesz. Csak ne ezen görcsölj végig.
2011. máj. 30. 16:35
 2/14 anonim ***** válasza:

Gondolom, már az elején tudtad, hogy a barátnőd nem akar a nászéjszaka előtt veled lenni úgy. Akkor meg minek vártál 2 évet?

Amúgy meg no para szerintem, előbb szerezz egy másik barátnőt.

2011. máj. 30. 16:36
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, egy új barátnő, akivel szexuális téren is egy hullámhosszon vagytok, megoldja majd a problémát. :)
2011. máj. 30. 16:38
 4/14 A kérdező kommentje:
16:36 Igen tudtam, hogy házasság után szeretné, de mivel szerelmesek voltunk, pozitívan és türelemmel álltunk a kérdéshez és úgy gondoltam, hogy kivárom. Természetesen azt nem tudhattam, hogy hogyan fog alakulni a kapcsolat, meg hogy vége lesz 2 év után. Viszont a negatív hatása most ütközött ki... amire szintén nem számítottam. De köszi a biztatást!
2011. máj. 30. 16:44
 5/14 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy ez a "negatív hatás" ettől van. Az előző barátnőd előtt is csak a kezed volt, nem? Meg vannak sokan szűz fiúk itt, vagy akinek évek óta nem volt barátnőjük, akiknek szintén csak a keze van, és nincs semmi bajuk.

Szóval valószínűbb, hogy nem ezzel van a baj, hogy úgy megszoktad a kezed meg hasonlók.

Lehet, hogy valami szervi probléma, és inkább urulógushoz kéne menned. De az is lehet, hogy pszichés nyomás van rajtad a szakítás óta, vagy valami stressz-hatás. De ezt jobb lenne szakértővel megbeszélni.

Mindebesetre legegyszerűbb először egy urulógussal már ő is többet tud mondani, mint mi.

2011. máj. 30. 16:53
 6/14 anonim ***** válasza:

Szerintem kár mindjárt orvoshoz küldeni szerencsétlent... Évek óta nem szeretkezett egy jót, szerintem ideje lenne, és ha akkor is bajok vannak, akkor menni. Mert az urológus elég furán fog nézni, ha közli, hogy "a barátnőmmel nem feküdtem le, és nem jó a szex..."

Szóval: önbizalom, ismerkedés, csinos lány, akit szeretsz, romantikus együttlét, aztán kiderül. ;)

2011. máj. 30. 16:57
 7/14 A kérdező kommentje:

A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:53

Na igen... pont ezt szerettem volna elkerülni... hogy ezzel orvoshoz kelljen fordulni. Köszi szépen a választ!

2011. máj. 30. 16:57
 8/14 anonim ***** válasza:
Neharagudj,de ez ilyen bolhából elefántot dolog...Teljesen normális,ha az embernek nincs kivel csinálnia,akkor kénytelen egyedül csinálnia saját magának.Majd ha szerzel egy arra érdemes lányt,akkor meg fogod látni,hogy menni fog minden.Lényeg,hogy jól érezd magad,el tudd engedni a gátlásaidat, legyél tisztába azzal, hogy mit kíván a partnered és te mit szeretnél neki nyújtani. Amíg meg nincs senki, addig marad a ... 23N
2011. máj. 30. 17:00
 9/14 A kérdező kommentje:

A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:57

Önbizalomból nincs hiány, mármint nem vagyok nagyképű, vagy nincs nagy egóm, de pl az udvarlással stb. soha nem volt problémám, de most igazából nem érzem hogy egy kapcsolatba bele tudnék kezdeni, az alkalmi dogok meg nem hinném, hogy a legjobb megoldást nyújtanák. Igazából csak az a probléma, hogy nem tudom hogy ez most orvosi probléma-e vagy másnak is volt már ilyen hullámvölgye...

2011. máj. 30. 17:04
 10/14 A kérdező kommentje:
Szerintem félreértesz. Nem az önkielégítéssel van bajom, hogy most csak ez jut, hanem az a tény, hogy tulajdonképpen semmit sem érek vele, mert már nem tudom élvezni. Olvastam, hogy nőknél is előfordulhat, hogy nincs orgazmusuk, vagy nagyon enyhe, hogy szinte már észre sem veszik. Ez az, ami nem biztos, hogy normális, de egyelőre nem merek ezzel orvoshoz fordulni és nincs kivel megbeszélnem sem :/
2011. máj. 30. 17:09
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!