Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? (SÜRGŐS! )
Figyelt kérdés
Az a lényeg hogy amikor beteszem a csajnak, eszméletlenül fáj neki, pedig volt előjáték, teljesen ellazítottam a csajt de amikor betettem úgy elkezdett fájni neki,hogy inkább ráhagytuk. Mit gondoltok mitől van? túl vastag? a csaj túl szűk? és mivel lehetne megoldani? köszi az értelmes válaszokat előre is.. 17f2011. máj. 30. 10:06
11/12 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat
2011. máj. 30. 13:56
12/12 anonim válasza:
én most szüz vagyok és 2 honapja járok egy sráccal és tervezemhogy mostmár lefekszünk tudomhogy fájni fog de nem fogom abba hagyni mert akkormindig fájni fog kikellbirni hozzá lehet szokni az elsö 4-5 alkalom ien lessz...amugy az elsött lassan gyengéden kell és kéésöbb a csaj élvezni fogja a sexet
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!