Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek? (SÜRGŐS! )

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? (SÜRGŐS! )

Figyelt kérdés
Az a lényeg hogy amikor beteszem a csajnak, eszméletlenül fáj neki, pedig volt előjáték, teljesen ellazítottam a csajt de amikor betettem úgy elkezdett fájni neki,hogy inkább ráhagytuk. Mit gondoltok mitől van? túl vastag? a csaj túl szűk? és mivel lehetne megoldani? köszi az értelmes válaszokat előre is.. 17f
2011. máj. 30. 10:06
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
jah, próbáltam ujjazással megoldani a dolgot de fájt neki még az is utánna...
2011. máj. 30. 10:07
 2/12 anonim ***** válasza:
elég nedves a lány? síkosítóval próbáltátok?
2011. máj. 30. 10:08
 3/12 A kérdező kommentje:
nem volt elég nedves, síkosítót nem használtunk. hm akkor meg is van a hiba..
2011. máj. 30. 10:09
 4/12 A kérdező kommentje:
köszi a gyors :)
2011. máj. 30. 10:09
 5/12 anonim ***** válasza:
Még sem lazult el teljesen, csak úgy gondoljátok. Több előjáték, síkosító segíthet. Ha hosszú távon nem megy, akkor szóba jöhet orvos is. Létezik az u.n. vaginizmus. Azt kezelni kell. De az nagyon ritka.
2011. máj. 30. 10:10
 6/12 A kérdező kommentje:
előzőnél is ez volt a gond szóval a betegséget kizárnám. igaz nem volt valami sok idő így se..:D de a síkosítót mindenképp kipróbáljuk. köszi
2011. máj. 30. 10:16
 7/12 A kérdező kommentje:
nem volt sok idő az előjátékra de éreztem hogy ellazult a csaj
2011. máj. 30. 10:16
 8/12 anonim ***** válasza:
szia mi is így vagyunk a barátnőmmel mi síkosítót használunk, mert másképp be se tudom dugni neki nekem is meg neki is fáj...
2011. máj. 30. 10:17
 9/12 anonim ***** válasza:
Hagyjatok sokkal több időt az előjátékra, nem csak az a lényeg, hogy ellazuljon, hanem hogy ráhangolódjon a szexre és be is nedvesedjen... és akkor síkosító sem kell majd.
2011. máj. 30. 10:19
 10/12 anonim ***** válasza:
8%
kit érdekel, ha fáj neki? majd hozzászokik.
2011. máj. 30. 10:42
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!