Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van valamiféle olyan férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valamiféle olyan férfi mozgás, amivel fel lehet kelteni a nők figyelmét?

Figyelt kérdés

Pl a nőknél is van a tánc. Még a nem seggrázós táncokban is van vmi erotikus. Nemtom ez talán a lányokban/nőkben van alapból és a mozgáskoordináció fejlődésével tökéletesedik.

Pl az ő mozgása is sztem elég lányos, nekem be is jön:

http://www.youtube.com/user/PARISFRANTZ#p/u/3/UAD-aqYVpVQ

De van valami ilyen, ami a fiúkra jellemző és bejön a lányoknak?

Tánc, vagy sport vagy akármilyen általános mozgás.

Pl hallottam már, hogy van valamilyen férfi járás, amiért a lányok oda vannak, de nem tudom mi lehet az. A lányoknál meg ott van az, hogy így egymás elé lépnek egy picit és nem egymás mellé ahogy mi. Ez is tök érdekes, mert nekem pl valahogy fontos, hogy egy lány "tudjon járni", meg nem igazán jön be, ha "úgy jár, mint egy dinó", de azért nem kell túlzásba vinni, van az a nagyon kifacsart mód, ami már nem tetszik, meg ezt a lány járást is megértem, ha nem csinálják mindig. Nem tudom mennyire lehet fárasztó, mert én még nem próbáltam

Szal tudtok ilyen mozgásokat fiúkra/férfiakra?

2011. máj. 30. 00:37
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Az a lány a hullahopp karikával nagyon király! :)
2011. jún. 1. 01:13
 22/27 anonim válasza:
2011. jún. 1. 01:35
 23/27 anonim ***** válasza:
mindenki írjon egy ismert embert, sorozatszereplőt, vagy bárkit, akinek tetszik a járása! :)
2011. jún. 1. 01:43
 24/27 anonim ***** válasza:

Angel... *.*

http://www.youtube.com/watch?v=rwgxne3tzZw

Shaolin papok is iszonyat jól nyomják. :)

2011. jún. 1. 02:36
 25/27 anonim ***** válasza:
Ne akarj férfiasabb lenni mert a nők már nem a férfiakat szeretik!!! Legyél ultravékony lányosarcú cukifiú, járjál piros ruhában ha van mellszörzeted tépesd ki és ha nincs csináltass tüsihajat! Egy férfi...
2011. jún. 1. 07:22
 26/27 anonim ***** válasza:

Igaz, amit az előző írt!

Legyél olyan, mint egy táncos fiú!

Ők nekem is nagyon bejönnek, és tudnak is szépen járni, igényesek, ápoltak, nem szőrösek.

2011. jún. 1. 11:52
 27/27 anonim ***** válasza:
Adam Brody járása nagyon szexi szerintem.
2011. jún. 1. 17:11
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!