Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valamiféle olyan férfi mozgás, amivel fel lehet kelteni a nők figyelmét?
Pl a nőknél is van a tánc. Még a nem seggrázós táncokban is van vmi erotikus. Nemtom ez talán a lányokban/nőkben van alapból és a mozgáskoordináció fejlődésével tökéletesedik.
Pl az ő mozgása is sztem elég lányos, nekem be is jön:
http://www.youtube.com/user/PARISFRANTZ#p/u/3/UAD-aqYVpVQ
De van valami ilyen, ami a fiúkra jellemző és bejön a lányoknak?
Tánc, vagy sport vagy akármilyen általános mozgás.
Pl hallottam már, hogy van valamilyen férfi járás, amiért a lányok oda vannak, de nem tudom mi lehet az. A lányoknál meg ott van az, hogy így egymás elé lépnek egy picit és nem egymás mellé ahogy mi. Ez is tök érdekes, mert nekem pl valahogy fontos, hogy egy lány "tudjon járni", meg nem igazán jön be, ha "úgy jár, mint egy dinó", de azért nem kell túlzásba vinni, van az a nagyon kifacsart mód, ami már nem tetszik, meg ezt a lány járást is megértem, ha nem csinálják mindig. Nem tudom mennyire lehet fárasztó, mert én még nem próbáltam
Szal tudtok ilyen mozgásokat fiúkra/férfiakra?
Igaz, amit az előző írt!
Legyél olyan, mint egy táncos fiú!
Ők nekem is nagyon bejönnek, és tudnak is szépen járni, igényesek, ápoltak, nem szőrösek.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!