Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van valamiféle olyan férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valamiféle olyan férfi mozgás, amivel fel lehet kelteni a nők figyelmét?

Figyelt kérdés

Pl a nőknél is van a tánc. Még a nem seggrázós táncokban is van vmi erotikus. Nemtom ez talán a lányokban/nőkben van alapból és a mozgáskoordináció fejlődésével tökéletesedik.

Pl az ő mozgása is sztem elég lányos, nekem be is jön:

http://www.youtube.com/user/PARISFRANTZ#p/u/3/UAD-aqYVpVQ

De van valami ilyen, ami a fiúkra jellemző és bejön a lányoknak?

Tánc, vagy sport vagy akármilyen általános mozgás.

Pl hallottam már, hogy van valamilyen férfi járás, amiért a lányok oda vannak, de nem tudom mi lehet az. A lányoknál meg ott van az, hogy így egymás elé lépnek egy picit és nem egymás mellé ahogy mi. Ez is tök érdekes, mert nekem pl valahogy fontos, hogy egy lány "tudjon járni", meg nem igazán jön be, ha "úgy jár, mint egy dinó", de azért nem kell túlzásba vinni, van az a nagyon kifacsart mód, ami már nem tetszik, meg ezt a lány járást is megértem, ha nem csinálják mindig. Nem tudom mennyire lehet fárasztó, mert én még nem próbáltam

Szal tudtok ilyen mozgásokat fiúkra/férfiakra?

2011. máj. 30. 00:37
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
85%

ki-be ki-be

a legjobb mozgás

2011. máj. 30. 00:39
 2/27 anonim ***** válasza:
nézegess fiú divatbemutatókat, és próbálj meg úgy járni, ahogy ők.
2011. máj. 30. 00:42
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
szerintem az a mozgás amivel gitárt pengetünk az vonzza a nőket. de csak akkor ha gitár is van a kezünkben közben.
2011. máj. 30. 00:42
 4/27 A kérdező kommentje:

Kösz, nagyon hasznos volt, amit mondtál, lehet meg is ér egy lefele mutató hüvelykujjat.

Am a kérdésem igazából akörül forogna, hogy hogyan lehetnék férfiasabb vagy ilyesmi. Szal ha a lányok ki tudják fejezni a nőiségüket, akkor én, hogy fejezzem ki a férfiasságomat? Nem tudom, a lányok honnan tudják ezt. Tom, hogy most sokat azt mondják, hogy ez belülről jön meg minden, de biztos a többi srác sem magától találja ki. És nekem magamtól nem sok fogalmam van erről az egészről. Nincs előttem hiteles férfi kép, szal nem tom milyen kéne legyek

2011. máj. 30. 00:43
 5/27 anonim ***** válasza:
2011. máj. 30. 00:46
 6/27 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy nekem nőként bejönnek a táncos fiúk, nagyon szeretem a mozgásukat, amikor pl. kivonulnak a színpadra tánc előtt, hiába sokak szerint feminin.

Én imádom! :)

Tehát nekem pl. bejönne, ha egy fiú magát szépen kihúzva tartja, nem mozog olyan gorillaszerűen, mint ahogy egyes izompacsirtának tűnni akarók, vagyis nem lengeti a két karját távol a testétől, hogy szélesebb vállúnak tűnjön, ez szimplán nevetséges, főleg, ha még előre is görnyednek, úgy pláne fokozódik a majomhatás.

Tehát csak lazán, kissé felemelt fejjel, mosolyogva, inkább gyorsan lépegetve nem túl nagyokat, mert attól is ocsmány mozgása lehet egy férfinak, ha túl hosszúakat lép, és még lassan is.

2011. máj. 30. 00:51
 7/27 anonim ***** válasza:
2011. máj. 30. 00:52
 8/27 A kérdező kommentje:

Normális válasokat pls, komolyan érdekel a téma.

Az utolsó előttinek meg köszi, hasznos voltál. Am mi számít túl nagy és mi a pont jó hosszúságú lépés?

Igen, a tánc nem ártana nekem se. Eléggé botlábam van aszem, de engem inkább akkor a hip-hop vagy ezek érdekelnének. Csak sztem 20 évesen már túl öreg vagyok hozzá, hogy elkezdjem. Régebben én is homár dolognak tartottam, de most sztem inkább jópofa dolog. Nincs benne semmi homis.

2011. máj. 30. 00:56
 9/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem legyél önmagad! Mozogj úgy, ahogy természetesnek érzed, ez jön be a nőknek. A felvet mozdulatok gesztusok inkább a b.zikra jellemzőek.
2011. máj. 30. 01:00
 10/27 anonim ***** válasza:
2011. máj. 30. 01:11
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!