Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A 'nők hamarabb érnek' csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 'nők hamarabb érnek' csak duma annak leplezésére, hogy a nők szexmániások és már 14-15 évesen állandóan kell nekik a kuki?

Figyelt kérdés
2011. máj. 29. 20:55
 1/10 anonim ***** válasza:
88%

ha átfogalmazod a kérdést akkor megvan a válasz is, ami igy szól: a nők hamarabb érnek, ezért 14-15 évesen már szex mániások és állandóan kell nekik a kuki :D

szomszédban a 16 éves csaj jobban kefél mint a 21 éves nővére xd :P

2011. máj. 29. 20:59
 2/10 anonim ***** válasza:
51%
20:59 lol:)
2011. máj. 29. 21:01
 3/10 anonim ***** válasza:
0%

100% duma

hat en mar nem is vagyok szuz az ejjeli buli miatt...14/f

hulla faradt vok, de megerte :X

2011. máj. 29. 21:02
 4/10 anonim ***** válasza:
88%

ez baromság 17 voltam mikor elveszítettem a szüzességemet

most 19 vagyok és nyáron férjhez megyek (a vőlegényem 34 éves).

szal nem mindenki k*rva,csakmert a többség az. vannak kivételek

2011. máj. 29. 21:09
 5/10 anonim ***** válasza:
69%
újabb provokatív kérdés arra, hogy szegény elnyomott pasik lázadhassanak, hogy ők igenis előbb érnek, meg ők igenis sokkal jobbak, kedvesebbek, érettebbek, udvariasabbak, hűségesebbek és tökéletesebbek mint a csúnya, rossz, ribancoskodó, szexelni akaró lányok.
2011. máj. 29. 21:17
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Akár hiszed akár nem nekem 15 évesen még nem kell a "kuki" :)

De vannak kivételek..

2011. máj. 29. 21:22
 7/10 anonim ***** válasza:
88%

amúgy a hamarabb érés biológiailag bizonyított tény. a lányok előbb kezdenek el magasságban nőni, mint a fiúk. van egy tipikus időszak általános suliban, amikor a fiúk még alacsonyabbak, mint a legtöbb lány. de aztán egy nyár alatt bepótolják a lemaradást, de ez mégis jellemző.

ezenkívül általánosan és bizonyítottan a lányoknak előbb indulnak meg a nemi működéseik, mint a fiúknak. a lányoknak előbb kezdenek petesejtjeik érni, míg a fiúknak csak 1-2 évvel később lesznek valóban megtermékenyítésre képes spermiumaik.

ezenkívül általában a lányok előbb képesek komolyabb érzelmi reakciókra, mint a fiúk.

nincs ezen mit vitázni, egyszerűen általában így van. van néhány kivétel, mint minden biológiai jellegű dologban...

de amit te mondasz, az nem az előbb éréssel áll kapcsolatban, hanem a mai társadalmi ártalmakkal, meg hogy mit látnak a gyerekek egymástól. a fiúk is puncit akarnak 14-15 évesen már. korunk átka ez, hozzá kell szokni.

19/L

2011. máj. 29. 21:27
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
18 èves vagyok ès szűz. Az hogy a mai lányok már 13-4 èvesen szexre vágynak az erkölcs ès a rendes neveltetès teljes hiánya miatt alakult ki. Az pedig, hogy a lányok mint fizikálisan, mint lelkileg előbb èrnek igaz ès szomorùan ám, de meg kell èrteni. Míg egy lánynál akár 8 èvesen megindul az emlőnövekedès 9-10 èvesen pedig a menstruáciò, gyors növekedès. Az is tèny, hogy amikor a fiùkon elő jönnek az első pihe szőrszálak, addigra a lányok már vagy règ borotválkoznak, vagy folyton takargatják magukat. Amikor a 12 èves lány már felelősen gondot visel magára, akkor a vele egyidős fiù azt sem tudja mi az a menstruáciò ès a vele együttjárò fájdalmak, mert ő mèg csak akkor pròbálkozik a põcsènek felállìtásával. Ès ha szerencsès 17 èvesen elkezd növekedni az erős szörzete is, ami elkezdi a fèrfiasodás látszatát kelreni.
2011. máj. 29. 21:51
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

"100% duma

hat en mar nem is vagyok szuz az ejjeli buli miatt...14/f

hulla faradt vok, de megerte :X"

Biztosan nagyon fájhatott reggelre a kezed.

2011. máj. 29. 22:49
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

"Biztosan nagyon fájhatott reggelre a kezed."

vagy a segge :D

2011. máj. 30. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!