Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 'nők hamarabb érnek' csak duma annak leplezésére, hogy a nők szexmániások és már 14-15 évesen állandóan kell nekik a kuki?
ha átfogalmazod a kérdést akkor megvan a válasz is, ami igy szól: a nők hamarabb érnek, ezért 14-15 évesen már szex mániások és állandóan kell nekik a kuki :D
szomszédban a 16 éves csaj jobban kefél mint a 21 éves nővére xd :P
100% duma
hat en mar nem is vagyok szuz az ejjeli buli miatt...14/f
hulla faradt vok, de megerte :X
ez baromság 17 voltam mikor elveszítettem a szüzességemet
most 19 vagyok és nyáron férjhez megyek (a vőlegényem 34 éves).
szal nem mindenki k*rva,csakmert a többség az. vannak kivételek
Akár hiszed akár nem nekem 15 évesen még nem kell a "kuki" :)
De vannak kivételek..
amúgy a hamarabb érés biológiailag bizonyított tény. a lányok előbb kezdenek el magasságban nőni, mint a fiúk. van egy tipikus időszak általános suliban, amikor a fiúk még alacsonyabbak, mint a legtöbb lány. de aztán egy nyár alatt bepótolják a lemaradást, de ez mégis jellemző.
ezenkívül általánosan és bizonyítottan a lányoknak előbb indulnak meg a nemi működéseik, mint a fiúknak. a lányoknak előbb kezdenek petesejtjeik érni, míg a fiúknak csak 1-2 évvel később lesznek valóban megtermékenyítésre képes spermiumaik.
ezenkívül általában a lányok előbb képesek komolyabb érzelmi reakciókra, mint a fiúk.
nincs ezen mit vitázni, egyszerűen általában így van. van néhány kivétel, mint minden biológiai jellegű dologban...
de amit te mondasz, az nem az előbb éréssel áll kapcsolatban, hanem a mai társadalmi ártalmakkal, meg hogy mit látnak a gyerekek egymástól. a fiúk is puncit akarnak 14-15 évesen már. korunk átka ez, hozzá kell szokni.
19/L
"100% duma
hat en mar nem is vagyok szuz az ejjeli buli miatt...14/f
hulla faradt vok, de megerte :X"
Biztosan nagyon fájhatott reggelre a kezed.
"Biztosan nagyon fájhatott reggelre a kezed."
vagy a segge :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!