Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csináltál már prosztatamasszázst?
Vagy csinált már neked valaki?
Ha igen, milyen volt?
Ha nem, miért nem?
Persze! Nagyon jó buli:)
Először csak egy újjal kezdi az ember majd később ököl lesz belőle!
Már 30 éve nyomatom ezt a műfajt!
Magamnak is, és párom is csinált már nekem, isteni érzés!!! Orál + prosztatamasszázs kombótól félelmetesen nagyot lehet élvezni.
17 voltam, amikor akkori exem beolajozva ingerelt, lecsorgott az olaj, és ő "kitörölte" a farpofáim közüll, persze érintette a végbélnyílásomat is, hat valami eszméletlen volt... Kértem még olajat (hogy lecsorogjon), persze megint próbálta visszaterelni, amikor az ujja ott volt direkt "rámozdultam". Nem hatolt be éppen csak egy leheletnyit, de vette a lapot, és ott maradt, simogatott, de csak kint. Én persze mindig próbáltam rámozdulni, már iszonyat laza voltam, és végre bedugta... 10-es skálán 100-at ér az élmény. Később többször is csináltuk, de ő mindig csak egy ujjal csinálta.
A teljes beteljesedés egy másik lánnyal, sok évvel később jött el, ő merte több ujjal is, nagyon kellemes a finom feszítő érzés, vicces, hogy nem is annyira a prosztatamasszázs része izgat (arra egyébként a kemény g pont vibrátor a legjobb), hanem a végbél érintése, tágítása.
Nekem is csinalta a baratnom.
Es iszonyat jo erzes!!!Ki kell probalni!
én is próbálgatom de valószínűleg valamit nem jól csinálok mert amit bedugom szinte egyből erős székelési ingerem támad
15 f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!