Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok mi a véleményetek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mi a véleményetek a hármas szexről? Mind a két felállásban? Már mint 2 nő-1 férfi és 2 férfi-1 nő. Illetve melyket próbálnátok ki?

Figyelt kérdés

Ha már próbáltad valamelyket mi az élményed róla!

Kort írjatok! Lányok válaszát várom!!!!

2011. máj. 29. 11:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Hát ha már választanék,akkor 2 nő 1 férfi.Nekem valahogy hányingerem támadna attól,ha meglátok 2 meztelen pasit egymás mellett. Párkapcsolatban semmiféleképpen nem próbálnám ki.Nem bírnám nézni,ahogy a párom más nőhöz ér. Legfeljebb akkor,ha én lennék a plusz személy egy pár számára,de igazából így se..bőven elég nekem egy pasi,minek mellé egy másik nő?!

21L

2011. máj. 29. 15:25
 12/19 anonim ***** válasza:

én próbáltam mindkettőt.

2L 1F jobban tetszett mivel biszex-re is hajlok.Jó volt nagyon.

A 2F 1L annyira nem jött be,kiszolgáltatott vagy...és ha bedurvulnak, már pedig valszeg be fognak akkor nem marad üres lyukad..:)

2011. máj. 29. 16:36
 13/19 anonim ***** válasza:
előző 23N
2011. máj. 29. 16:36
 14/19 anonim ***** válasza:
Hát inkább legyen 2 lány, 1 fiú. Vagy csak két lány!
2011. máj. 29. 17:24
 15/19 A kérdező kommentje:
Mindenki saját dolga hogy kapcsolatban vagy szingliként tenné meg, de ez nincs ide írva hogy kapcsolatban!!
2011. máj. 29. 18:46
 16/19 A kérdező kommentje:
Aki ki próbálná írjon privin!
2011. máj. 29. 18:46
 17/19 anonim ***** válasza:

Mivel bi vagyok nagyon élvezem a két csaj egy pasis felállást. Meg szeretem nézni, ha az emberemet szopják. Esetleg beszállok én is, hogy együtt szájaljunk. De az is nagyon bejön, ha elkap két pasi és nincs kegyelem :D Ez nem a szerelemről szól. Ez csak vágy. Ki kell elégíteni és szebb lesz a napod. Keress egy havert vagy barátnőt és menjetek el egy swinger club-ba. Kezdésnek, ismerkedésnek jó.

24/N

25/L

2011. máj. 30. 15:29
 18/19 anonim ***** válasza:

A két férfi egy nő, vagy a két férfi két nő felállás biszex nélkül nagyon izgalmas lehet. Egyszer majdnem összejött.

42/N

2011. máj. 31. 08:55
 19/19 A kérdező kommentje:
panngás van írjatok írjatok
2011. jún. 3. 17:06
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!