Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok mi a véleményetek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mi a véleményetek a hármas szexről? Mind a két felállásban? Már mint 2 nő-1 férfi és 2 férfi-1 nő. Illetve melyket próbálnátok ki?

Figyelt kérdés

Ha már próbáltad valamelyket mi az élményed róla!

Kort írjatok! Lányok válaszát várom!!!!

2011. máj. 29. 11:36
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
nem próbálnám ki egyiket se, el kell hogy keserítselek
2011. máj. 29. 11:39
 2/19 anonim ***** válasza:

Én nem osztozom és rajtam sem osztozkodjanak.

21/L

2011. máj. 29. 11:43
 3/19 A kérdező kommentje:
Semmi baj, vannak olyan lányok aki egyáltalán nem is fantáziálnak ilyenről! De vannak lányok kik igen és erre vagyok kiváncsi!
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Én sokszor fantáziálok 2 férfi 1 nő felállásról, de azt hiszem, ha élesbe menne a dolog, nem vállalnám be. Fantáziának jó.

22/L

5/19 anonim ***** válasza:
100%

Egyik sem a vágyaim tárgya.

Önző vagyok és nekem nem elég egy fél pasi, úgyhogy a két csaj, egy fiú felállás nekem nem lenne jó. Inkább csak féltékeny lennék. Ha a fiú a párom, akkor sokáig azon törném a fejem, mennyivel tetszett neki jobban a másik csaj.

A két fiú felállás se jön be, mert ez a legtöbbször csak a filmekben "élvezetes". A valóságban koránt sem annyira buli, ha az ember minden testnyílását pumpálja valami állat, tekintet nélkül arra, hogy jó-e vagy sem.

A legtöbb átlagos csaj amúgy sincs annyira elhasználva, hogy ne legyen kellemetlen, ha elöl-hátul tolják. Mivel vékony a fal a hüvely és a végbél között, akár egy durva sérülés is lehet a vége.

Aki meg erről ábrándozik, annak egészségére, meg próbálja ki nyugodtan, de én maradok az unalmasnál: egy fiú, egy lány, és orbitálisat élveznek mindketten egy sima vaginális szex során.

2011. máj. 29. 11:44
 6/19 anonim ***** válasza:
88%
Én kíváncsi vagyok, kipróbálnám 3masban (mindkét felállásban). 16/L
2011. máj. 29. 11:55
 7/19 anonim ***** válasza:
A 3 lány/3 fiú felállást kihagytad.
2011. máj. 29. 12:19
 8/19 A kérdező kommentje:
na egy 16 éves lány benne lenne, ez valami! Erre vagyok kiváncsi!
2011. máj. 29. 12:32
 9/19 anonim ***** válasza:
Engem is mindkettő érdekelne:) De ha választani kell, akkor inkább a két pasi, bár nővel is szívesen kipróbálnám, de nem érezném magam jól, ha a pasi a másik nőre több figyelmet fordítana:D
2011. máj. 29. 13:45
 10/19 anonim ***** válasza:

16 évesen benne lenne arra büszke lehet :D

Szerintem ha már ilyen szóba jöhet egy kapcsolatba ott valami nagyon nincs rendbe. Két fél aki szereti egymást képtelen végig nézni hogy valaki más nyúljon vagy valaki máshoz nyúljon hozzá... Ez az én véleményem :D

Én is maradnék az unalmas 1-1 felállásnál :)))

17/L

2011. máj. 29. 14:46
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!