Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a két fiú és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a két fiú és egy nő felállásról? Engem izgat, csak kicsit bajban vagyok vele? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
A probléma az,hogy a párom ajánlotta fel.Az,akit szeretek.Izgat is a dolog,de nem tartom létfontosságúnak az életemben.Mikor megkérdeztem tőle,hogy mi lenne ha inkább 2 nő lenne(persze csak azért h mit szól hozzá,egyébként eszem ágában sincs)akkor azt mondta h az annyira nem izgatja.De milyen már hogy pont Ő?Szeretnék mindent megadni neki,és h velem élje ki magát,de zavar a kérdés h akkor nem szeret igazán?Pedig érzem rajta h szeret.Vagy ezt el lehet különíteni?
2011. máj. 28. 22:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Engem nem izgat. Az 1-1 sokkal jobban. Milyen nemű és korú vagy?
2011. máj. 28. 22:52
 2/12 A kérdező kommentje:
22/L
2011. máj. 28. 22:53
 3/12 anonim ***** válasza:

Nem voltam ilyen helyzetben, de anno mikor még csak barátok voltunk a párommal, akkor beszélgettünk ilyesmiről. Ő férfiként azt mondja, hogy nem tudná ezt tenni azzal a nővel, akit szeret (még két nős felállásban sem). Azt mondta, csak akkor lenne benne akármilyen hármasban, ha teljesen ismeretlenekkel történne a dolog, olyanokkal, akikhez semmi köze nem lesz a későbbiekben.

Persze vannak emberek, akik képesek elkülöníteni a szexet és a szerelmet, de szerintem egy hármasnál okvetlenül előbújhat a féltékenység, ha valamelyik fél kicsit önbizalom hiányosabb, és esetleg vitáknál fel lehet hánytorgatni, hogy "ezt is te akartad", stb.

De mondom, nem voltam még ilyen helyzetben, valószínűleg azoknál, akik ezt teljesen nyugodtan meg tudják beszélni, ott működhet a dolog. :)

2011. máj. 28. 22:56
 4/12 anonim ***** válasza:
Ha két idegen fiúval szeretnéd írj privit. 29/F
2011. máj. 28. 23:00
 5/12 A kérdező kommentje:
Kérdeztem a párom hogy nem fog ettől megromlani a kapcsolatunk?Azt mondta erősödni fog.(Biztos vagyok benne hogy nem csak azért mondta h belemenjek.)
2011. máj. 28. 23:03
 6/12 anonim ***** válasza:

Esetleg kérdezd meg a barátodat, hogy nem zavarja majd a látvány, hogy Te egy másik férfival élvezed a szeretkezést, hogy más férfi nyúl Hozzád, más izgat, más juttat el a csúcsra...

Fúj, én a gondolattól is undorodok, hogy a Szerelmemen kívül más érjen hozzám :/

Nem hiszem, hogy arról lenne szó, hogy Ő nem szeret, lehet, hogy azt gondolja, Te vágynál erre titokban, és ő akar megadni Neked mindent...?

Egyébként én a fordított felállást sem lennék képes végigcsinálni, mert azt sem tudnám végignézni, ahogy a párom egy másik lányhoz nyúl... Szerencsére egyikőnknek sincsenek ilyen vágyai, mert csak egymásra vágyunk... Egyszer megkérdeztem a barátomat, hogy szeretné-e hármasban, és az volt a válasz, hogy csak akkor, ha én lennék a 3. is :D

Szóval én biztos nem mennék bele, mert nem tudnék a Szerelmemen kívül más férfihoz érni és nem akarnám, hogy más érjen hozzám. én Őt szeretem, és csak azzal szeretkezek, akibe szerelmes vagyok, mert számomra a szeretkezés a szerelemről szól. Ebbe nem fér bele 3. fél.

Ha neked tetszik a gondolat, és a párodnak is, akkor menj bele. De én nem hiszem, hogy jót tenne a kapcsolatotoknak. És valóban felmerül a gondolat, hogy mennyire szerethet a barátod, ha szívesen végignézné, hogy mással szeretkezel.. :/

20/L

2011. máj. 28. 23:27
 7/12 anonim ***** válasza:
Mi is furán néztünk Dávidra, amikor mondta, hogy milyen jó lehet... de nem gondoltuk, hogy neked is mondja.
2011. máj. 28. 23:43
 8/12 anonim ***** válasza:
Az az igazság, hogy a barátod kiváncsi a fiukra. Terád nem annyira és nem is izgatod de máshogy nem jut fiuhoz.
2011. máj. 29. 08:53
 9/12 anonim ***** válasza:

Én nem mennék bele. A hideg kiráz a gondolattól is, hogy más taperolja a szerelmemet :S Már az is kikészítene, ha megtudnám, hogy a barátnőmet ez izgatja ... :S

24F

2011. máj. 29. 10:33
 10/12 anonim ***** válasza:
hát olyannal, akibe tényleg szerelmes vagyok, én se tudnám elképzelni. viszont két teljesen ismeretlen fiúval simán, az még izgat is:D 17/L
2011. máj. 29. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!