Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pasik! Titeket zavar az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Titeket zavar az hogyha egy nőnek szép az arca de a teste nem tökéletes?

Figyelt kérdés
azérdekelne h mennyire zavar titeket az hogyha egy nőnek nincs tökéletes alakja?
2011. máj. 28. 18:47
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Pénteken jött be az egyik idösebb kollegám lánya, akinek a Tiédtöl, mármint a leírottak és a példa alapjan bizony nagyobb feneke van, de annyira kedves, gyönyörü arca van és olyan tiszta kedves tekintete, hogy azóta is itt motoszkál a fejemben, pedig csak egy pár pillanat volt amikor összakadt a szemünk és egymásra mosolyogtunk.

Egyszóval pont az alakja érdekel a legkevésbé.

2011. máj. 28. 22:17
 22/27 anonim ***** válasza:
Hmm nagyon is jó, nekem is ttszik ha van egy kis narancsbőr, de szeretem az ennél bagyobb popót is :-).
2011. máj. 28. 22:17
 23/27 A kérdező kommentje:
egyre nő az önbizalmam:
2011. máj. 28. 22:31
 24/27 anonim ***** válasza:
Ti nők mindig aggódtok a külsőtök miatt, de hidd el, hogy mindig lesznek férfiak, akiknek tetszel, valaki a kicsi popsit szereti, valaki a nagyot, valaki a kis mellet, valaki a nagyot stb... Én imádom mindet ! A narancsbőrről meg annyit, hogy szerintem sem gáz, sőt... engem is izgat. F/24
2011. máj. 28. 22:37
 25/27 anonim válasza:

Hát figyelj, ha neked ilyen szép formás telt kerek segged van hát nincs miért aggódnod. Az a segg nagyon szexi de komolyan :D Na és ha szépek a szemeid és szép az arcod akkor meg főleg nincs miért aggódnod az mindent visz :)

Inkább egy szép arcú gyönyörű szemű kicsit teltebb seggű lány, mint bús barna bociszemű átlag arcú kisebb seggű lány.

F/19

(Most így utólag a segg szót kifejezhettem volna más szóval is :D )

2011. máj. 28. 23:23
 26/27 anonim ***** válasza:

szerintem a test a legutolsó dolog ami számít...a tested állandóan változik, bármikor tudsz rajta dolgozni, tökéletessé formálni ha akarod, de az arc az olyan amilyen azt csak plasztikával tudod szépíteni ezért zavar annyira h ocsmány fejem van:D......szóval én a testem már csiszolgatom, nekiálltam edzeni 3 éve, de semmit nem érek el vele mert a fejem ugyan olyan ronda és ugyan az a visszautasítás ér mint amikor még nem edzettem....de különösebben nem érdekel mert megértem a nőket nekem is vannak elvárásaim én is válogatok és próbálkozom tovább mert egyszer össze kell jönnie már...na de a testre visszatérve én arcot nézem elsőnek utána viselkedés, stílusa meg h hogy jövök ki vele és utolsó helyre rakom a testet.....szóval ne parázz nem annyira fontos a test

19/F

2011. máj. 28. 23:48
 27/27 A kérdező kommentje:
kszönöm köszönöm
2011. máj. 29. 11:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!