Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Mennyi idő vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mennyi idő vagy alkalom kellet h élvezni kezdjétek a szexet?

Figyelt kérdés
Mármint mikor került előtérbe az élvezet a fájdalom helyett a szüzesség elvesztése után? Kérlek kort is írjatok!
2011. máj. 28. 16:25
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Igazából megfelelő partner kell hozzá, és akkor az első alkalomnál is az élvezet lesz előtérben.

20/l

2011. máj. 28. 16:32
 2/8 anonim ***** válasza:

Nekem 45 perc után lett élvezhető a szex...addig csak küszködtünk...:D

Akkor még nem volt összehasonlítási alapom..ma már van és rájöttem, hogy elég goromba volt a srác..és nem volt vmi jó az ágyban...:P

2011. máj. 28. 16:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem... Hümm. Talán két-három hét kellett. De azóta minden rendben. :) 20N
2011. máj. 28. 16:34
 4/8 anonim ***** válasza:
1 éve szexelek a barátommal és még egyszer sem élveztem kicsit se.... szeretné ha jó lenne nekem de szerintem már kedzi feladni:(
2011. máj. 28. 16:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem az első is jóvolt. Nagyon kicsit fájt aztán még el is mentem elsőnél is. Igaz nincs hasonlitási alapom mert még mindig vele vagyok,de eddig mindig mindketten elmentünk és nagyon jóó szerintem.:)
2011. máj. 28. 16:53
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerencsére megfelelő partnerem van,szóval az első szex is élvezetes volt,jó egy kicsit fájt de a 2. már nagyon jó volt.

19/L (vőlegényem 33)

2011. máj. 28. 17:58
 7/8 anonim ***** válasza:
A 3. alkalomtól lett igazán jó.
2011. máj. 28. 18:32
 8/8 anonim válasza:
Már az első is eszméletlen jó volt, és egy kicsit sem fájt vagy vérzett. 2 férfival voltam eddig együtt, és hát... Pont jókat fogtam ki ezek szerint :)
2011. máj. 29. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!