Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy ujjazzam meg magamat?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ujjazzam meg magamat?

Figyelt kérdés

15 vok és nem merek felnyúlni (nem volt még pasival aktusom szűz vagyok) Amikor fel akarok nyúlni 2 centire még felmerem tolni a mutató ujjamat,de utána beijedek,h fájni fogok.) szerintetek mit csináljak?

(TRollok kiméljenek nem kérek ilyen 'megint egy hülye p*csa' stb.. jellegű kommenteket)

2011. máj. 27. 21:48
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Van barátod??? Amúgy a barátnőid még mindíg együtt vannak azzal a sráccal, akivel elvesztették??Lehet h. azért volt nekik rossz élmény, mert a pasi nem figyelt rájuk.Szóval jól kell tudni megválasztani, hogy kivel lesz az első szex.Amúgy miért akarod még elveszteni a szüzességed?Úgy értem, hogy pasival lefeküdni.. az előttem válaszólók hülyeséget írtak, aki azt írta, hogy ha megujjazod magad akkor is elveszted a szüzességed-.-" Gratulálok nekik.

A szüzességed akkor veszted el, ha pasival fekszel le.

18/F

2011. máj. 27. 23:07
 22/24 anonim válasza:
hajrá! nem fogott meg báni.
2011. máj. 27. 23:54
 23/24 anonim válasza:
szerintem felesleges magadnak intézni. nekem is rohadtul fájt az elsö de még mindig boldogan gondolok vissza azokra a percekre. meg nem is olyan biztos hogy az ujjaddal át tudod szakitani mivel sok szűz lány használ tampont mégsem vesztik el a szüzességüket
2011. máj. 28. 08:37
 24/24 anonim ***** válasza:
de egy hülye kis p*csa vagy már neharagudj -.-...... fogadjunk 11 nél nemvayg több.. lehet lepontozni de én ezt mondom -.-
2011. máj. 28. 13:24
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!