Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy ujjazzam meg magamat?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ujjazzam meg magamat?

Figyelt kérdés

15 vok és nem merek felnyúlni (nem volt még pasival aktusom szűz vagyok) Amikor fel akarok nyúlni 2 centire még felmerem tolni a mutató ujjamat,de utána beijedek,h fájni fogok.) szerintetek mit csináljak?

(TRollok kiméljenek nem kérek ilyen 'megint egy hülye p*csa' stb.. jellegű kommenteket)

2011. máj. 27. 21:48
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
21:56 köszi a választ :)
2011. máj. 27. 21:57
 12/24 anonim ***** válasza:

Akkor keress valami jó fájdalomcsillapítót, nézd meg mennyi idő kell hogy hasson aztán úgy lehet menni fog.

De egyébként ez olyan probléma mint egyedül beadni magadnak egy szurit (egész közeli hasonlat :D ) ezt se tudják a legtöbben megtenni, kell a doktorbácsi aki akár tövig rakja a tűt te pedig csak imádkozol h vegye már ki :D

2011. máj. 27. 21:57
 13/24 anonim válasza:

Először is döntsd el, hogy hogyan akarsz magadnak örömet szerezni.

15 éves vagy, én még nem ajánlom hogy elveszítsd a szüzességed (lehet hogy én vagyok a régimódi, és jöhetnek a szövegek hogy "mások ilyenkor már ezt meg azt csinálják", leszarom...).

Ahhoz hogy kielégülj, nem kell feltétlenül felnyúlnod, az ingerek 90%-át a csikló okozza. ha a csiklódat dörzsölöd (vagy vibrátorral izgatod) akkor fogsz elmenni. Egyébként a szüzesség elvesztését könyörögm lányok NE EGY MŰTÉT FÁJDALMÁNAK képzeljétek már el. Ezt enmtudom melyik agodalmaskodó anyuka kezdte el anno terjeszteni, de ha az akivel először csinálod, azt szereted, és eléggé felizgulsz, +benedvesedsz, akkor még az is előfordulhat, hogy SEMMIT nem fogsz érezni. de ha valamicskét igen, akkor is csak egy kis fájdalmat. Emiatt ne stresszeljetek.

De ha nagyon félsz, akkor azt javaslom, hogy pihentesd még ezt dolgot, és olvass el egy könyvet. :DD

Üdv. :)

2011. máj. 27. 21:58
 14/24 A kérdező kommentje:
21:57 nem fogok szülni (és mivel amúgy élet terén mindig a terv szerint haladok ez 99% h így is lesz)
 15/24 anonim ***** válasza:

Kiscsillag, a lányok jó részének először fáj, ez sajnos benne van a pakliban. Na most, ha direkt rágörcsölsz erre és próbálod magadnak elvenni a szüzességedet, csak szarabb lesz.

Keress egy pasit, és hagyatkozz rá. Nyugi, nem lesz semmi probléma.

16/24 A kérdező kommentje:

21:58 nem vagy régi módi a 12 éves kis riherongyoktól én is frásztkapok xd.

amúgy késznek érzem magam a szexre csak szorongok, nagyon alacsony a fájdalom küszöböm

2011. máj. 27. 22:00
 17/24 anonim ***** válasza:
Én szívesen beavatlak a dolgokba, küldj egy privit :D
2011. máj. 27. 22:08
 18/24 A kérdező kommentje:
utsó mondtam h Trollok kiméljenek köszönöm
2011. máj. 27. 22:09
 19/24 anonim ***** válasza:
személyes vélemény és tapasztalat: nekem nem hogy nem fájt az első, hanem nagyon jó volt! de szerintem azért, mert előtte már masztiztam, rendesen feldugtam az ujjam, ha így érthetőbb. ja és 15 vagyok. szerintem nincs ebben semmi rossz...
2011. máj. 27. 22:33
 20/24 anonim ***** válasza:
én meg vártam míg párommal szeretkeztem 17 voltam mikor el vesztettem vele nem fájt kicsit kellemetlen volt de az biztos hogy egy élmény hogy a szerelmed veszi el a szüzességedet.
2011. máj. 27. 22:36
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!