Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a nyak kiszivásról?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a nyak kiszivásról?

Figyelt kérdés
am fáj annak akinek szívják? és aki szívja annak milyen?
2011. máj. 27. 20:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A nyak kiszívás jó dolog! :D Nem fáj, de lehet van akinek igen. Embertől függ. Ha tehetném egyfolytában ki lenne szívva a nyakam... de tényleg. Viszont ahhoz azért kevés, hogy elélvezzek! :D
2011. máj. 27. 21:37
 12/17 anonim ***** válasza:

vér kell ember, kül éhen halok vááááááááá

Penge

2011. máj. 27. 22:56
 13/17 anonim ***** válasza:
megy a kereszt a szívedbe penge!
2011. máj. 27. 23:09
 14/17 anonim ***** válasza:
szerintem jó dolog.. én a nyak hajlatánál szeretem
2011. máj. 28. 01:25
 15/17 anonim ***** válasza:
puszit szeretem nyakra,de a kiszívás,az olyan ciki...komolyan.13 éveseknél menő de felnőtt ember ne mászkáljon foltos nyakkal.ha mégis megtörtént kendő,sál kötelező
2011. máj. 28. 05:07
 16/17 anonim ***** válasza:
én imádom ha nekem csinálják, és én is imádom a barátomnak. jóérzés, felizgat :D szerintem nem nagy dolog ha a nyakamon ott a 'jel' :D de azért suliba nem mutogatom :D 16L
2011. máj. 28. 16:34
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem vonz a belső vérzés, nem is engedem meg páromnak, hogy kiszívja. Elég, ha vérvétel után leszek kék, zöld, lila foltos a mellé ment vértől a karomban, ami alvadni kezd.
2011. máj. 29. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!