Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A péniszem a hibás vagy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A péniszem a hibás vagy a párom? Lúzer lennék?

Figyelt kérdés
AZ a gondom, hogy barátnőm úgy kezeli a péniszem mintha egy automatikus valami lenne ami fel áll csak úgy... Tehát szex előtt nem kezd el izgatni hanem nézi és vár... Nem szó szerint, de annyit tesz, hogy kicsit simogatja a hasam meg a mellkasom de sajnos nekem ennyitől még nem áll be, bár van amikor igen, de újabban kimerült vagyok alig alszom így nem működök annyira, de próbálom tartani a szintet. Viszont szarul esik mikor látom a türelmetlen arcát sőt néha puffog is, és úgy érzem azt gondolja magába mekkora lúzer vagyok. Amikor ezek jutnak eszembe azt veszem észre, hogy teljesen lankad a brém, és semmi kedvem utána és magamba zuhanok. Ő viszont kipihent eléggé, és attól is felizgul ha ruhán át oda nyúlok neki. De az a baj nem érti, hogy én másképp működök. most én vagyok lúzer ennyire vagy tényleg ő az aki nem fogja fel?
2011. máj. 27. 09:26
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a felállítósdit a rendőr úgy csinálta,hogy a sex előtt kiment a fürdőbe,elővette a répát,és rá fogta a szolgálati fegyverét ,majd rá kiáltott : Állj vagy lövök !
2011. máj. 27. 09:49
 12/23 anonim ***** válasza:
ahogy megy az idő, sajna egyre rosszabb lesz, szóval egyre többet kell biztatni a lőcsöt! 60 körül otthon megy bicikli, de idegen nővel első alkalommal majdnem csütörtök lett, pedig pénteki nap volt! Jó darabig túráztattam mire elfogadható lett és nem nézett vissza mélyen meghajolva ! Fiúk férfiak majd megtapasztaljátok ! De hölgyeim mindezeket vegyék figyelembe és nem lekezelni kell, hanem több bíztatást a farkincának és a csoda hogy csont nélkül is kemény lesz, bekövetkezik! Ugye nem bánják!
2011. máj. 27. 09:51
 13/23 anonim ***** válasza:
Nem te vagy lúzer, hanem ő önző. Sem a nők sem a férfiak nem működnek gombnyomásra. Azt hiszi hogy mert neki elég egy érintés, neked is elég kell hogy legyen. Ne te erőlködj hogy tartsd a szintet, hanem ő húzzon bele hogy legyen mire felálljon a brokid. Ha duzzog, mondd meg neki, hogy szívem, ha nincs mire, minek álljon fel? Elég bunkó a barátnőd, és ez sajnos nem tesz jót az önbizalmadnak. Ne hagyd magad, mert komoly gondjaid lehetnek később agyban ettől, és esetleg a köv. barátnőddel is problémáid lehetnek aki pedig lehet hogy mindent megtesz majd érted.
2011. máj. 27. 09:51
 14/23 anonim ***** válasza:

szerintem hagyd ott:D:D

ő is csak egy nő,úgyse fogja megérteni a dolgokat

2011. máj. 27. 10:02
 15/23 anonim ***** válasza:
Ez egyszerű: Amikor úgy nézi a péniszedet, és már látszik hogy türelmetlen, szólj rá hogy "Szopjá' ribanc!"
2011. máj. 27. 10:02
 16/23 anonim ***** válasza:
ettől azért illene, hogy felálljon, de nyugodtan szólj neki, hogy neked gondjaid vannak
2011. máj. 27. 10:07
 17/23 Smartguy86 ***** válasza:
100%
Mondd neki, hogy a mellkasod meg hasad simogatása helyett a farkadat simogassa inkább! Mit vár? Hogy a hasad álljon fel???
2011. máj. 27. 10:08
 18/23 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Abszolút nem Veled van a baj. Barátnőd kicsit sokat vár el Tőled

"Ennyitől azért illene, hogy felálljon" - Attól, hogy a hasát simogatja???? WoW

Mindenki másképp működik...Van, akinek elég egy csók és elveszti a fejét, van, aki igenis igényli a simogatást, a csókokat.

Kérdező, beszélj a barátnőddel, mondd el neki, hogy nem vagy robot, ami gombnyomásra - ez esetben hassimogatásra:D - működik. :)

2011. máj. 27. 10:14
 19/23 anonim ***** válasza:

Nem vagy hibás. Mikor még kell egy kis kényeztetés, szólj a barátnődnek, hogy "segíts rá, kérlek".

És ha Te izgatod, akkor neked nem áll fel?

2011. máj. 27. 11:03
 20/23 anonim ***** válasza:
Én kifárasztom a barátnődet ha kell :)
2011. máj. 27. 11:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!