Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A péniszem a hibás vagy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A péniszem a hibás vagy a párom? Lúzer lennék?

Figyelt kérdés
AZ a gondom, hogy barátnőm úgy kezeli a péniszem mintha egy automatikus valami lenne ami fel áll csak úgy... Tehát szex előtt nem kezd el izgatni hanem nézi és vár... Nem szó szerint, de annyit tesz, hogy kicsit simogatja a hasam meg a mellkasom de sajnos nekem ennyitől még nem áll be, bár van amikor igen, de újabban kimerült vagyok alig alszom így nem működök annyira, de próbálom tartani a szintet. Viszont szarul esik mikor látom a türelmetlen arcát sőt néha puffog is, és úgy érzem azt gondolja magába mekkora lúzer vagyok. Amikor ezek jutnak eszembe azt veszem észre, hogy teljesen lankad a brém, és semmi kedvem utána és magamba zuhanok. Ő viszont kipihent eléggé, és attól is felizgul ha ruhán át oda nyúlok neki. De az a baj nem érti, hogy én másképp működök. most én vagyok lúzer ennyire vagy tényleg ő az aki nem fogja fel?
2011. máj. 27. 09:26
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
100%
Sztereotípiába vannak ezek a nők esve. Azt hiszik tényleg mindentől feláll csak úgy. Tényleg azt hiszik. De nyílván van kivétel, de most komolyan mit vártok hölgyeim?
2011. máj. 27. 09:30
 2/23 anonim ***** válasza:
71%

mark86

a megoldás egyszerű! amikor csak filmet néztek vagy valami,tehát nincs tervbe szex,akkor menj ki,állítsd fel magadnak és előjáték nélkül,"szárazon" döngesd meg! tudni fogja mi a helyzet és mi automatikus meg mi nem! :D

2011. máj. 27. 09:32
 3/23 anonim ***** válasza:
hány éves a lány? biztos nem vmi tapasztalt:)
2011. máj. 27. 09:36
 4/23 A kérdező kommentje:
18 éves már
2011. máj. 27. 09:37
 5/23 Smartguy86 ***** válasza:
100%
Barátnőd hülye. Beszéld meg vele, ha fontos neked. Ha nem fontos, akkor is beszéld meg vele, aztán dobd a csába. Talán a következő szerencsést már nem szívatja meg így. Most komolyan, mit vár??? Eleve nem lesz az jó szex, ha ő ilyen inaktív. Tudod, micsoda heves szeretkezést lehet levágni egy normális nővel? Nem éri meg a vesződséget ez a csaj. Most jöhetnek pampogni, hogy jaj a szex nem minden - nem minden, de valami azért csakcsak! Elárulom: rendes szex nélkül egy kapcsolat gyorsan ki fog égni!
2011. máj. 27. 09:39
 6/23 anonim ***** válasza:

mark86

beszéljétek meg! ez az alapja mindennek!

ha nem érti ne törődj vele,nem lesz hosszútávú kapcsolat ha nem alkalmazkodóképes!

2011. máj. 27. 09:39
 7/23 anonim ***** válasza:

és elötted volt már fiúval?

amúgy szólj neki normálisan hogy neked így nem megy,ha eddig nem jött volna rá..

2011. máj. 27. 09:40
 8/23 A kérdező kommentje:
volt már fiúval előttem is 14 éves kora óta nem szűz... néha úgy érzem szívózik velem
2011. máj. 27. 09:44
 9/23 anonim ***** válasza:

szólj neki, én is szoktam szólni h szükségen van még egy kis időre :)

Mondjuk a barátom pont olyan, h kb elég a szexre gondolnia, és már áll.

2011. máj. 27. 09:47
 10/23 anonim ***** válasza:
Nem te vagy lúzer, de hát próbáld meg irányítani a b.nődet, ő sem tudhat mindent. Néma gyereknek az anyja se érti a szavát, tudod.
2011. máj. 27. 09:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!