Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Titeket zavar ha egy csajnak narancsbőrös a feneke?
Hát engem igazából zavar egy kicsit, de hozzászoktam. Sokkal de sokkal szebb egy feszes fenék. De sajnos nagyon kevés csaj mozog rendszeresen/sportol, innentől kezdve... :(
21f
Szerinem meg mindenkinek azt kellene írnia, hogy igen, kizáró ok.
Talán sokan visszavennének a hamis semmire való önbizalmukból.
Nekem nem zavaró, sőt, a pici még talán kicsit szexi is, mert az érett nőknek van olyan. Na persze a sima szebb.
Vannak fiúk akik persze elkezdenek fújolni, de szerintem ők képmutatóak, és csak flegmáskodnak.
Láthatnánk egy képet a tiedről? Érdekelne hogy néz mi az a pici. :) Az egész fneked beleférjen a képbe, ha lehet. Bugyi nem muszály. ;) :)
27F
A férfiaknak is olyan, már amelyiknek, ahogy nőben is. Kinek jobban, kinek kevésbé. Nem mindig az éeltmód tehető felelőssé, de sok esetbne az is.
Na most ha egy nekem tetsző pasinak is csíkos, narancsbőrös, akkor ne is álljak vele szóba. Szóval ne élezzük ki ennyire a nőkre ezt, mert már midnen egyes porcikájukban meg kell feleni vmi műanyag barbi babának. Akit ez zavar, avval van valami baj. Más ha nem tetszik h az illető nem sportos, vagy nem figyel annyira mit eszik, de erre kiélezni sem okos dolog.
tegnap 18:07
Kép nincs? Az mégiscsak konkrétabb! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!