Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Most komolyan mit tegyek?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan mit tegyek? Miért teszi ezt a barátnőm (18/L)? 20/f

Figyelt kérdés

Fél éve élünk nemi életet a párommal és egyszerűen bármit teszek bárhogy beszélünk róla nem változtat abban miszerint: csak lefekszik az ágyra eldobja magát és azt mondja bármit tehetek fordítgathatom stb.

Nekem ez nem elég.

Mi legyen?

2011. máj. 26. 14:36
1 2
 1/13 anonim válasza:
Lehet, hogy ő nem akarja, de neked azért meg akarja adni, amit szeretnél. Nehéz megmondani hogy miért lehet. Csak nehogy megcsalás legyen belőle. ://
2011. máj. 26. 14:40
 2/13 anonim ***** válasza:
Pont mint egy darab fa mi? Ez a legrosszabb. Ha már többször beszéltetek a problémáról és annak ellenére is ilyen maradt. Akkor sajnos nincs mit tenni...tovább kell állni
2011. máj. 26. 14:40
 3/13 A kérdező kommentje:
Még egyszer beszéltem vele erről komolyan de sokszor célozgattam dolgokra.
2011. máj. 26. 14:41
 4/13 gr. Shadow ***** válasza:

Ha az a bajod hogy csak fekszik akkor tegyél róla hogy aktiválódjon :-)

Pl. többszörösen izgasd az orgazmus küszöbéig aztán várj egy kicsit, de az a lényeg hogy ne hagyd elélvezni. (ha kell órákig is húzhatod)

Azután ha már bepörgött te is eldobhatod magad az ágyon és mondhatod hogy szolgálja ki magát....

:-D

2011. máj. 26. 14:43
 5/13 A kérdező kommentje:

De az elején megmondja na drágám te vagy a férfi csináld ahogy jó tégy amit akarsz.

Majd eldobja magát és várja h csináljam.

Sokszor mintha csak én lennék ott és egy lyuk van ennyi így érzem sokszor:SSSS

de én szeretem azt akarom h sokkal jobb legyen neki is és ne ilyen fadarabos szex legyen.

:SSS

2011. máj. 26. 14:48
 6/13 anonim ***** válasza:

Akkor ülj le vele és beszéljétek meg komolyan. Mondd el neki, hogy szeretnéd, ha néha ő vetné rád magát, és szeretnéd, ha ő is tenne valamit közben. Bár mondjuk így nehezen tudok elképzelni egy kutyapózt :D Szóval mondhatnád neki úgy is, hogy azért ne így csinálja, mert néha jó lenne valamilyen másik pózban csinálni, így pedig elég nehéz... Próbáld meg úgy elmondani neki, hogy ne legyen belőle sértődés. Aztán várj, hogy mi lesz- ha igazán szeret, akkor megpróbál tenni érte, hogy a Te vágyaid is teljesüljenek, ne csak az övéi. Ha pedig nem változtat, akkor nem szeret igazán...

20/L

2011. máj. 26. 14:54
 7/13 anonim ***** válasza:
Tipp: Feküdjön hanyatt az ágy szélén. Farkaddal dugd a száját (torkát) közben nyald a punciját. Ha erre sem lesz aktív, akkor valami gond van a barátnőddel. "Te vagy a férfi, neked kell dolgozni"...ugyan már. 2011-et írunk! Elég maradi lehet a barátnőd.
2011. máj. 26. 15:06
 8/13 A kérdező kommentje:

Szerintem nem is élvezi az egészet csak úgy van. Mintha egy eszköznek adná elő magát nem értem mért mikor rákérdezek nem mond semmit de sokszor mintha nyomasztaná valami.

:'(

2011. máj. 26. 15:12
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Fontos!

Ha beszélsz a barátnőddel semmiképp ne használd ezt a kifejezést,hogy "fadarab" mert akkor borul a bili.

Hidd el ő is tisztában van azzal hogy valamiért nem kíván és nem tud úgy viselkedni az ágyban mint ahogy kéne.Szerintem jobban emészti őt ez a dolog mint téged.

Ami segíthet: egy kis alkohol!Mert az mindenkiből előhozza a "szenvedélyt".Na meg vesd fel neki az ötletet a szerepjátékról stb.

Valószínű nem tudja beleélni magát a dologba,és nem tud mit kezdni a helyzettel.

Ismerkedjetek meg egymással testileg.Nem sex hanem má.

Simogatás,orális dolgok,csókolgasd végig a testét.Izgasd fel,tedd izgalmassá a dolgot!

Ne csak sex legyen,legyen annál több.

2011. máj. 26. 15:15
 10/13 A kérdező kommentje:
köszi:)
2011. máj. 26. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!