Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki hamar elélvez annak mit ajánlotok h élvezze a szex-et?
hamar élvezel. vagyis élvezed a szexet. a kérdés nem jó. neked valami olyan kell amitől kevésbé élvezed a szexet.
amúgy a válaszom csináljátok kétszer. a második hosszabb lesz.
Pontosan. A barátom pl. 2 perc alatt elmegy, ha nem figyel. De egyrészt gyakorolt masztizás közben, így vissza tudja tartani puszta akarattal, de ha érzi, hogy nem fog menni, akkor kihúzza kicsit, és pl. pózt váltunk, vagy ha annyi idő nem elég, akkor nyal egy kicsit. Így 20-25 percig menni szokott.
Szóval ne az legyen, hogy kiveszed és ott vártok percekig, találd fel magad azalatt is :D
20L
de ha elélvezek akkor lelankad ...
mit csináljak azzal?
Nem mindenkinek megy a 2. menet... Például a barátomnak se megy, akármit is csinálunk utána. Ha orálisan elégítettem ki, és tovább nyalogatom, fáj neki, túl érzékeny a makkja. Ugyanez van szeretkezés után is. Próbáltuk már, hogy akkor kielégített engem utána, és újra szeretkezzünk, de akkor se ment- ha fel is állt egy kicsit, utána lelankadt, mert nem élvezetes volt számára, hanem fájdalmas. Úgyhogy ezt meg ki kell tapasztalnod majd kérdező, hogy megy e még egy menet. Ha igen, akkor próbálkozz úgy, ha nem, akkor meg próbáld azt, amiket én írtam.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!