Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pisiszexről vélemény?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pisiszexről vélemény?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek mikor a párotok szájba vizel?

én undorítónak tartom, mi ebben a jó?

Láttam olyat hogy a hajára pisilt, az jót tesz a hajnak vagy miért?

2011. máj. 26. 14:07
1 2 3 4 5
 31/45 A kérdező kommentje:

Ezt a kérdést csak azért tettem fel mert ilyen videóanyag került a szemem elé, eddig is tudtam hogy van ilyen ,de egyszerűen ha arra gondoltam hogy még meg is nézzen , hányingerem lett.

Szóval csak kiváncsi voltam hogy a nagy átlag ezzel a kérdéssel hányadán áll.

Sok okos leányzó van itt aki azért nem olyan elvetemül, hogy ilyeneket csináljon.

Egyáltalán nem is értem ezt miért a sex kategóriába sorolják, ez szerintem eléggé megalázó ha valakire izeletet vagy székletet juttatsz, semmi köze a testi- lelki felszabadul örömszerzéshez............egy szó mint száz, lányok soha ne süllyedjetek ilyen mélyre hogy ilyen helyzetbe kerüljetek..........további szép napot

2011. máj. 26. 20:47
 32/45 anonim ***** válasza:
34%
egyszer élünk, egy kis pisi még nem a világ vége.
2011. máj. 26. 20:49
 33/45 anonim válasza:
100%
Undorító. kicsit beteges aki ezt csinálja szerintem... de ha élvezi ezt valaki, akkor csinálja... :)
2011. máj. 27. 00:36
 34/45 anonim ***** válasza:
29%

Én sem vagyok túlzottan ellene,kipróbáltuk tus alatt és felizgatott,de nem értem ezt a sok prűd embert,úgy vettem észre hogy egyre elterjedtebb a szájba élvezés,mért jobb az egyeseknek? Mért elfogadottabb? Az nem káros ha lenyelik?

Kösz,de ha választanom kell,akkor inkább a pisiszex..

2011. jún. 7. 12:34
 35/45 anonim ***** válasza:
61%

Utolsónak: az hogyan lenne káros? Ha lenyelik, nem károsabb, mintha valakit telefröcskölsz.

A pisiszex undorító ti tajnigger alkesz parasztok.

2011. jún. 7. 12:55
 36/45 anonim ***** válasza:
67%

"Utolsónak: az hogyan lenne káros? Ha lenyelik, nem károsabb, mintha valakit telefröcskölsz.

A pisiszex undorító ti tajnigger alkesz parasztok."

Előszőr is nem vagyok se undorító,se néger,se alkoholista,se paraszt,lehet hogy te az vagy,mert mindenki magából indul ki.

Másodszor nem a telefröcskölésről volt szó hanem a spermalenyelésről-ami az undorító íze,és undorító nyúlós állaga miatt semmivel sem gusztusosabb mint a pisi,sőt számomra undorítóbb..

28l

2011. jún. 7. 13:26
 37/45 IronMan84 ***** válasza:
18%

A pisiszexszel nincs semmi gond.

A pisi állítólag jót tesz a bőrnek.

Viszont például a kakiszextől vagy a hányásszextől (még a gondolatától is) felfordul a gyomrom.

2011. okt. 15. 16:04
 38/45 IronMan84 ***** válasza:
25%

Sok EÜ-s rendkívül sznob és tudatlan. Ezért nekik írom a következő idézeteket: "A vizelet nem a szervezet hulladéka, hanem a vér tisztításának mellékterméke, ami számos fontos elemet tartalmaz, s mivel antibakteriális hatású, semmiképpen nem lehet fertőző" ... "Rendelőintézetekben és kórházakban garantáltan nem találkozunk saját vizeletüket orvosi felügyelet mellett fogyasztó betegekkel. Pedig a világon milliók esküsznek rá, hogy gyógyítható így az asztma, influenza, foggyulladás, ödéma, epilepszia, bőrporblémák, gyomor- és bélpanaszok, emésztési rendellenességek, de a rák kezelésében és gyógyításában is kitűnő eredménnyel működik. Kúraszerűen alkalmazve egészségmegőrző, vitalizáló, fiatalító - vallják fogyasztói." ... "A pisi kilencvenöt százaléka egyszerű víz, ezen kívül tartalmaz különböző szerves és szervetlen anyagokat (karbamid, sók, nátrium, kalcium, magnézium, stb.) valamint hormonok lebomlási termékeit és festékanyagot." ... "a vizelet esszenciális aminosavakká alakul az újrafelhasználás során, bizonyítottan antibakteriális és antivirális hatású, vízhajtó és az egyik legnagyszerűbb bőrápoló. Bőrre kenve ugyanis fokozza annak vízfelvételi képeségét, s örökre megszűnteti a szárazságot."

forrás: [link]

2011. okt. 15. 18:24
 39/45 anonim ***** válasza:

Utolsó, látszik, hogy még életedben nem volt közöd komolyabb emberi biológiához, különben nem linkeltél volna ilyen marhaságot. De akkor lássuk a legnagyobb butaságokat a teljesség igénye nélkül:

"A vizelet (...) antibakteriális hatású, semmiképpen nem lehet fertőző"

Ha ez valóban így lenne, akkor nem tenyészhetnének benne a baktériumok ürülés után. Hogy ezt megcáfoljuk, elég csak elmenni egy olyan környéken, ahol sok a hajléktalan, a mikroorganizmusok bontják a vizeletüket, így nem lehet antibakteriális.

"gyógyítható így az asztma, influenza, foggyulladás, ödéma, epilepszia, bőrporblémák, gyomor- és bélpanaszok, emésztési rendellenességek, de a rák kezelésében és gyógyításában is kitűnő eredménnyel működik."

Erre van bármiféle bizonyíték? Ugyanis ez rengeteg féle betegség, mind más kórelőzménnyel, és kíváncsi lennék hogy küzdhetne a vírusok, a tumorsejtek stb. ellen egyaránt, ha amíg a szervezetben volt nem tette...

"a vizelet esszenciális aminosavakká alakul az újrafelhasználás során,"

Itt látszik, hogy a szerzőnek fogalma sincs mi az, hogy esszenciális. A szervezetben NEM alakul semmi esszenciális aminosavvá, mert nincsenek meg hozzá a megfelelő átalakítóink, pont ezért kell az esszenciális anyagokat kívülről bevinni...

"bizonyítottan antibakteriális és antivirális hatású, vízhajtó és az egyik legnagyszerűbb bőrápoló"

Megint csak szeretnék bizonyítékokat látni, ugyanis ez teljesen légből kapott...

2011. okt. 15. 21:57
 40/45 IronMan84 ***** válasza:
10%

EÜ-söknek!

A következő sófélék közül melyik a toxikus???

ammónium-hidrogén-karbonát, nátrium-hidrogén-karbonát, magnézium-hidrogén-karbonát, kalcium-hidrogén-karbonát, kálium-hidrogén-karbonát, kreatin, béta-karotin, aszkorbinsav.

2011. okt. 16. 14:11
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!