Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pisiszexről vélemény?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pisiszexről vélemény?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek mikor a párotok szájba vizel?

én undorítónak tartom, mi ebben a jó?

Láttam olyat hogy a hajára pisilt, az jót tesz a hajnak vagy miért?

2011. máj. 26. 14:07
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
A steril csak arra értendő, hogy nincs benne külső baktérium (jobb esetben). Tele van káros vegyületekkel, ionokkal, ami baromira kárt okoz, ha visszajut a szervezetbe. Ezért a toxikológia, mert sok elmebeteg megissza a saját/másik vizeletét...
2011. máj. 26. 14:57
 12/45 anonim ***** válasza:
68%

Ja, valószínű hogy az összes pisiszex kedvelő aktus után egyből megy a toxikológiára.

Nem is baj, ha nem mennek, profán módon megfogalmazva ez annyit tesz, hogy aki hülye, haljon meg.

2011. máj. 26. 14:58
 13/45 anonim ***** válasza:
25%
én szeretem a pisiszexet, de nem egymás szájába, inkább csak egymásra, és azt is szigorúan a fürdőszobában, nem ágyban. 21L
2011. máj. 26. 14:58
 14/45 anonim ***** válasza:
7%
Én is kedvelem a pisiszexet, de nem a szájba, hanem a testre. F.
2011. máj. 26. 15:01
 15/45 anonim ***** válasza:
74%
Fúúújjj.pisiszex, kakiszex ??? :O:O:O úristen. Tuti lehánynám a pasit. Melyik idióta perverz állat találta ezt ki?
2011. máj. 26. 15:03
 16/45 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem nagyon gusztustalan! Ha a pasim ilyet kérne tőlem, azonnal lapát lenne neki.
2011. máj. 26. 15:13
 17/45 anonim ***** válasza:
43%

én meg az ilyen prűd alakokat hánynám le, akik utálják a pisiszexet, de azért rákattintanak a bejegyzésre, és elolvassák, és feltétlen úgy érzik, le kell szólni azt, aki nem úgy gondolkodik, mint ők.

egy példa: mikor elkészült az első angol szótár, akkor egy hölgy odament a szótár írójához, és leb-szta, hogy miért írt bele trágár szavakat is, milyen perverz. erre az író ennyit mondott: de maga is kétségtelen, hogy felkereste az összes trágár szót kivétel nélkül, máskülönben honnan tudná?

2011. máj. 26. 15:13
 18/45 anonim ***** válasza:
63%

"Kedves" utolsó, a kérdés így hangzott:

"Mi a véleményetek mikor a párotok szájba vizel? "

Ebből nekem az jön le, bárki ideírhat, aki gyakorolja, és akik undorodik tőle.

2011. máj. 26. 15:20
 19/45 anonim ***** válasza:
29%
"kedves" utolsó, igen, de szerintem lehet kulturáltan is véleményt alkotni. ha megkérdezik, hogy mi a véleményem a spenótról, akkor csak mert nem szeretem, nem fogom minden degenerált állatnak elmondani azt, aki szereti. pusztán leírom, hogy nem szeretem, kész.
2011. máj. 26. 15:22
 20/45 anonim ***** válasza:
68%
Te sem fogalmaztál valami kulturáltan... A többség szemében ez undorító, és neked is el kell fogadnod, hogy te vagy kisebbségben.
2011. máj. 26. 15:26
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!