Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pisiszexről vélemény?
Mi a véleményetek mikor a párotok szájba vizel?
én undorítónak tartom, mi ebben a jó?
Láttam olyat hogy a hajára pisilt, az jót tesz a hajnak vagy miért?
Ja, valószínű hogy az összes pisiszex kedvelő aktus után egyből megy a toxikológiára.
Nem is baj, ha nem mennek, profán módon megfogalmazva ez annyit tesz, hogy aki hülye, haljon meg.
én meg az ilyen prűd alakokat hánynám le, akik utálják a pisiszexet, de azért rákattintanak a bejegyzésre, és elolvassák, és feltétlen úgy érzik, le kell szólni azt, aki nem úgy gondolkodik, mint ők.
egy példa: mikor elkészült az első angol szótár, akkor egy hölgy odament a szótár írójához, és leb-szta, hogy miért írt bele trágár szavakat is, milyen perverz. erre az író ennyit mondott: de maga is kétségtelen, hogy felkereste az összes trágár szót kivétel nélkül, máskülönben honnan tudná?
"Kedves" utolsó, a kérdés így hangzott:
"Mi a véleményetek mikor a párotok szájba vizel? "
Ebből nekem az jön le, bárki ideírhat, aki gyakorolja, és akik undorodik tőle.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!