Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen következményei vannak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen következményei vannak, ha abbahagyom az önkielégítést?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy milyen káros következményi lehetnek lelki és testi értelemben(pl. szervi károsodás)?

Többször próbálkoztam már, max. 6 hónapig sikerült. Barátnő sajnos még mindig nincs.

33/F

Köszönöm a válaszokat előre is!

Orvosok, orvostan-hallgatók válasza kifejezetten érdekelne.

2011. máj. 26. 06:46
1 2
 11/13 anonim válasza:
Probald meg osszeszedni magad, es kerits egy baartnot magadnak.ne legy barortalan nem kell felni toluk:) ha elsore nem sikerul szamtalan no van meg, nagy a vilag biztosan megtalalod te is az igazit, csak keresni es probalkozni kell minel tobbet es minel hamarabb elkezdeni!!!
2011. máj. 26. 22:54
 12/13 anonim ***** válasza:
27 éves fiu vagyok és lassna vge lesz a két és fél éves kapcsimnak ez azért is nehéz nekem mert rajta kivül még nem volt más párom! szüzességem is ő vette el! ha elmegy nekem is csak a maszti marad, de mivel elötte 12 évig ezt csináltam így sztem nem ciki, amúgy nekem is önbizalom hiányom van , próbál j pl cheten ismerkedni, amúgy meg mint mondtam hogy ha naponta egyzser kivered abba semmi rosz nincs, csak utána jön a hiáynérzet hogy nincs kihez oda bújj.
2011. máj. 28. 09:33
 13/13 A kérdező kommentje:

Igen, én is ezt érzem. testileg nagyon jóérzés, utána rossz, amikor végeztem - az egyedüllét miatt.

Sajnálom, hogy vége a kapcsolatodnak, kívánom, hogy minél előbb rátalálj a párodra.

2011. máj. 28. 12:22
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!